ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Aλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη ?

Από μεθαύριο -κατά πάσα πιθανότητα- ο αγαπημένος πολλών εδω μέσα πρωθυπουργός Τσιπρας-, θα μας φορτώσει άλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη.
Εκεινος που υποτίθεται οτι θα τα έσκιζε. Οχι, δεν μας κοροιδευε εν ψυχρώ τόσους μήνες κι εμείς ειμασταν κακοπροαιρετοι που δεν θέλαμε να του πιστέψουμε σαν χαπατα αλλα να του δώσουμε χρόνο γιατί ως νέος πρωθυπουργός και μάλιστα αριστερός, τον χρειαζόταν ( ας είμαστε μωρέ επιεικείς)..
Ενω κουτσά -στραβά ειχαν μπει καποια πραγματα σε μιά σειρα, σε μια τροχιά, κι εν μια νυκτί, γυρισαν ολα τουμπα κι εκλεισαν οι τραπεζες κι ενα σωρο κοσμος ταλαιπωρειται μεχρι αηδιας για να κανει ο Τσιπρας τα..παιγχνιδακια του, να θετει διλήμματα που δεν υπήρχε κανένας λογος να θέσει την συγκεκριμένη στιγμή. Συγνωμη αλλα δεν ειναι αξιος ουτε θαυμασμου ουτε σεβασμου ενας ανθρωπος που δεχεται να παιξει την πατριδα του στα χαρτια και να την χασει.
Χρωστούσαμε που χρωστουσαμε, τωρα γιατί πρεπει να χρωσταμε κι άλλα στα καλα του καθουμένου σε περιπτωση συμφωνιας με τους εταιρους ή "θεσμους " οπως αρεσκεται να τους αποκαλει ο νονος Αλεξης..
Οπως λέει ομως ένας φίλος, το καλο του δημοψηφισματος, ειναι ότι ..γνωριστηκαμε καλυτερα μεταξυ μας.
Ειδικα μέσα στο fb, αλλα και μ’ οσους κάναμε στ' αληθεια παρεα, και διαπιστωσαμε πώς σκεφτεται ο καθενας.
Στα εύκολα, ολοι ειμαστε καλοι. Στα δυσκολα, φαινεται ο χαρακτηρας του καθενος, με το πραγματικο προσωπο, χωρις την κοινωνικη μασκα που κρυβει πολλα
Σιγουρα, πολλοι θα αλλαξατε ηδη παρεες..
Και μεσα σε ολα, σε αυτην την χωρα του παραλογου, να εχεις την Καϊλή στο ευρωκοινοβουλιο, ν' αποδεικνυει ποσο "χαζογκομενα" ειναι θεε μου, τον Τζημερο στην Αθηνα, να ονειρευεται πραξικοπηματα με μπουκαρισμα στο Μεγαρο Μαξιμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου