ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης "καταπίνει" τους αντιδημάρχους του!

 
Οι διακοπές πέρασαν και σιγά-σιγά επιστρέφουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Μετά από ένα έντονο πολιτικά καλοκαίρι, αναμένεται ένας εξίσου δυνατός χειμώνας. Στην πολιτική σκηνή η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή με τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου να δίνουν το στίγμα των μελλοντικών γεγονότων.
Όμως, ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στην σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αρχής γενομένης από το δήμο Παλαιού Φαλήρου, όπου αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες ριζικές αλλαγές στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος Π.Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης θα αντικαταστήσει τους αντιδημάρχους του με άλλα πρόσωπα, άφθαρτα και αμόλυντα από σκάνδαλα και αυθαιρεσίες.
Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις σκανδάλων με πρωταγωνιστές μερικούς εκ των αντιδημάρχων αλλά και δημοτικών συμβούλων Π.Φαλήρου έχουν θορυβήσει το δήμαρχο, ο οποίος βλέπει να πλήττεται η θέση και η αξιοπιστία του. Έτσι, προκειμένου να μην πληρώσει ο ίδιος το τίμημα των αυθαιρεσιών των κοντινών του συνεργατών, αποφάσισε να τους ... "θυσιάσει" και να φέρει στο προσκήνιο νέα πρόσωπα. Μεταξύ των επικρατέστερων που θα τοποθετηθούν σε θέσεις αντιδημάρχων είναι οι κ.κ. Ασημακόπουλος, Τεντόμας, Καρκατσέλης, Μιχαηλίδης και η κα Ζάγγα.
Αν τελικά επαληθευτούν στο μέλλον τα γραφόμενα του Faliro Press News δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους νέους αντιδημάρχους και καλά ... ξεπερδέματα στους παλιούς, που θα έχουν τρεχάματα με τη Δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή