ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μοίρασε ροδάκινα ο πλούσιος δήμος Π.Φαλήρου στους φτωχούς δημότες για να τους εξευτελίσει!

Οι οδηγίες ήταν σαφείς! Εννέα ροδάκινα σε κάθε άπορη οικογένεια! Ούτε οχτώ, ούτε δέκα! Ακριβώς εννέα. Τελικά ζούμε σε κατοχική περίοδο και δεν το ξέρουμε!
Τώρα αν μια οικογένεια είναι πολύτεκνη ή ανάμεσα στα μέλη της συμπεριλαβάνονται και οι παππούδες και οι γιαγιάδες, θα αναγκαστεί να κόψει σε πολλά κομματάκια τα ροδάκινα για να χορτάσει! Έτσι, σκέφτηκε ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ένιωσε υπερήφανος για την κίνηση στην οποία προέβη για να βοηθήσει τους άπορους δημότες του. Μάλλον έχει μπερδέψει τις έννοιες της παροχής αξιοπρεπούς ανθρωπιστικής βοήθειας και του εξευτελισμού!

Το θέμα απασχόλησε και την ιστοσελίδα geitoniamou.gr. Η μόνη που έθιξε το θέμα στη σωστή του βάση μαζί με το Faliro Press News αφού τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να δώσουν εύσημα στους δημάρχους των δήμων, που έλαβαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε το geitoniamou.gr: Tέτοιες “φιλανθρωπίες” μας εξοργίζουν! Προχτές μας πήρε τηλέφωνο ένας φίλος, αντιδήμαρχος, σε δήμο των νοτίων προαστίων. “Μοιράζουμε ραδάκινα” μας λέει. “Τα ροδάκινα της ντροπής;” τον ρωτάμε. “Ναι 9 κομμάτια στην οικογένεια…τόσα αναλογούν” μας απαντά…

Λέμε ναι στην ενίσχυση των ροδακινοπαραγών και ένα βροντερό ΟΧΙ στην άθλια διαδικασία της διανομής των 9 ροδάκινων /οικογένεια απόρων συμπολιτών μας. Ας βρουν η Περιφέρεια οι Δήμοι και η Εκκλησία, κάποιον άλλο τρόπο για να τα μοιράζουν. ΟΧΙ σε αυτή την άθλια διαδικασία.

Απολογισμός Διανομής ροδάκινων από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθήνας

Όπως είχαμε ανακοινώσει την Παρασκευή 28.08.2015 η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας, σε συνεργασία με την Εκκλησία και τους Δήμους/Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης του Ν.Τ., προχώρησε στην δωρεάν διανομή συνολικά 20.800 κιλών ροδάκινων.
Πιο συγκεκριμένα η Εκκλησία και οι Δήμοι/Εταίροι παρέλαβαν τις παρακάτω ποσότητες οι οποίες και θα διανεμηθούν μέσω των υπηρεσιών τους:

Δήμος Αγίου Δημητρίου: 5 παλέτες, 4000 κιλά
Δήμος Αλίμου: 1 παλέτα, 800 κιλά
Δήμος Γλυφάδας: 3 παλέτες, 2400 κιλά
Δήμος Καλλιθέας: 7 παλέτες, 5600 κιλά
Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου: 5 παλέτες, 4000 κιλά
Δήμος Ν.Σμύρνης: 2 παλέτες, 1600 κιλά
Δήμος Π.Φαλήρου: 2 παλέτες, 1600 κιλά
Η Εκκλησία μέσω της Αποστολής: 1 παλέτα, 800 κιλά


Άντε και την επόμενη φορά να μας μοιράσετε δύο ντομάτες, κανένα μήλο και μία φέτα καρπούζι. Τριτοκοσμική χώρα η Ελλαδίτσα μας και μάλιστα με την ευθύνη και την καθοδήγηση εκείνων που μας κυβερνούν! Τα λόγια είναι περιττά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου