ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τρελάθηκε ο δήμαρχος Π.Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και έβαλε στο δημοτικό συμβούλιο 50 θέματα προς συζήτηση!

Γιατι γυαλιζουν τα ματια του;
 Άλλη μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία έλαβε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Μάλλον έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Και να μας "κουφάνει"... Χατζηδάκης είναι αυτός, ότι θέλει κάνει! Αυτή τη φορά λοιπόν, έκρινε απόλυτα λογικό να βάλει 50 θέματα προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα! Τι είναι άλλωστε 50 θέματα για τον Διονύση Χατζηδάκη... Τα ξεπετάει σε χρόνο ντε ντε... Τι και αν ορισμένα από αυτά αφορούν σε σοβαρά προβλήματα του δήμου Παλαιού Φαλήρου και χρήζουν ενδελεχούς συζήτησης! Μα ήταν τόσο δύσκολο να σκεφτεί να πραγματοποιήσει δύο δημοτικά συμβούλια για την συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων;
Με τόσα θέματα προς συζήτηση θα έρθει το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας και η συνεδρίαση δεν θα έχει ολοκληρωθεί. Άραγε έχει προνοήσει ο δήμαρχος να εξασφαλίσει φαγητό και λίγο νεράκι στους δημοτικούς του συμβούλους γιατί με τόσες ώρες συνεδρίαση θα πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα. Και ως γνωστόν νηστικό αρκούδι δεν χορεύει... Ή μήπως θέλει να τους υποβάλει σε βασανιστήρια για να δει τις αντοχές τους; Να, και ... "Survivor" το δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου!
Αν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Γουλιέλμος φροντίζει με προσωπικά του έξοδα να φέρνει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο μπουκάλια με νερό και αναψυκτικά! Γιατί, ως γνωστόν ο Διονύσης Χατζηδάκης έχει καβούρια στις τσέπες!
Άντε να δούμε τι θα δούμε στο δημοτικό συμβούλιο των 50 θεμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου