ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο κ. Πετρόπουλος των 500.000 ευρώ μπορεί άραγε να καταλάβει τι σημαίνει να "κόβεις" τη σύνταξη ενός μικροσυνταξιούχου;

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει «έκτακτη εισφορά στους επαγγελματίες υπέρ του ασφαλιστικού» . Μιλώντας στο MEGA, τόνισε χαρακτηριστικά ότι « αν δεν πάρουμε κανένα μέτρο, θα έρθει Αρμαγεδδών».
Ο κ. Πετρόπουλος είναι εργατολόγος, ειδικευμένος σε θέματα ασφαλιστικού και εργατικού δικαίου που είχε αναλάβει το περασμένο διάστημα διοικητής του ΟΑΕΕ. Το 1989 χρημάτισε διευθυντής του γραφείου του γενικού γραμματέα του υπουργείου εργασίας και μετά, απλώς δικηγορούσε.

Ο κ. Πετρόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά όπως έγραφε προ μηνών το αριστερό περιοδικό UNFOLLOW, ως εργατολόγος, είχε κάνει συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 450.000 ευρώ με τη Διοίκηση της Τράπεζας Αττικής, για τον «εκσυγχρονισμό στον Κανονισμό Εργασίας και Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις», ενώ ταυτόχρονα ήταν νομικός σύμβουλος των…. εργαζομένων της Τράπεζας.

Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν ένας δικηγόρος που παίρνει κοντά μισό εκατομμύριο από μια Τράπεζα, να μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει για κάποιο μικροσυνταξιούχο, υπάλληλο, μικρο-επιχειρηματία που «λαχανιάζει» να βγάλει το νοίκι να του "κόβεις" για… αρχή ένα κατοστάρικο το μήνα για να …σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου