ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αυτή είναι η εταιρία που ... δεν έβγαλε τον επόμενο αρχηγό της Ν.Δ.!

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ήθελαν να διασφαλιστεί πως η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα μπορέσει να το φέρει εις πέρας χωρίς να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία για το κύρος της διαδικασίας.
Το έργο ανέλαβε τελικά η εταιρεία Infosolution, μία εταιρεία μηχανοργάνωσης με πελατολόγιο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια.
 

Επιλέχθηκε διότι φέρεται να κατέθεσε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά που προσεγγίζει τις 300.000 ευρώ. Ο φάκελος κρίθηκε «τεχνικά άρτιος» από όλους τους υποψήφιους, ενώ η ανάδοχος των «γαλάζιων» εκλογών εγγυήθηκε πως όχι μόνο όλα θα είναι έτοιμα την 22η Νοεμβρίου αλλά θα προλάβει και μία εβδομάδα νωρίτερα να κάνει και online τεστ!

Τελικά, ως γνωστόν, οι εκλογές αναβλήθηκαν. Γιατί; Στην εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ τα ρίχνει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αφού όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της «Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της». Πρόκειται βέβαια για μία εταιρεία που επέλεξε η ίδια η ΚΕΦΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα δεν λειτουργεί ούτε το… site της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου