ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Παππάς σε Κωνσταντινόπουλο: Άντε στο διάολο Μ@λ@κ@...

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, ανάμεσα στον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, και τον βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Μάλιστα ο κ. Παπάς, απευθυνόμενος στον βουλευτή Αρκαδίας τον εξύβρισε με βαρείς χαρακτηρισμούς. Δείτε τους διαλόγους:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ : δεν είναι δυνατόν η ελληνική πολιτεία να μην μπορεί να προστατέψει τους πολίτες σε μια διαδήλωση από ακραία στοιχειά και φασίστες. Ούτε πρέπει να παίρνουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους . Πέρασαν 4 μέρες και ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αυτοί που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο .

ΠΑΠΠΑΣ: Δείτε τι έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που προσκυνούν τη φωτογραφία του Χίτλερ.

ΠΑΠΑΣ (αποχωρώντας): Άντε στο διάολο. Μαλάκα ,Άντε γαμήσου .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν σε φοβάμαι , έλα μέσα να τα πεις.

Στο εν λόγω περιστατικό αναφέρθηκε μέσω του Twitter και ο βουλευτής Β 'Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.



Εν τω μεταξύ ο γαλάζιος βουλευτής καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής να μεταφέρει το περιστατικό στον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ληφθούν μέτρα αυτοπροστασίας για το κύρος του Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου