ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Στο Παρίσι χθες... στην Αθήνα πότε;ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;.Όλοι οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο κλειστό του Π.Φαλήρου!


Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ακόμα δοθεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών πολιτών, στο χθεσινοβραδινό μακελειό στην Γαλλία. Ούτε λεπτομέρειες για το σχέδιο των τρομοκρατών. Αλλά, μικρή σημασία έχουν πλέον όλα αυτά. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Πρόκειται για Τζιχάντ, που από τη Μέση Ανατολή μεταφέρθηκε στην καρδιά της Ευρώπης! Ο εχθρός δεν βρίσκεται πλέον προ των πυλών, τις έχει διαβεί προ πολλού, μετά βαΐων και κλάδων, «αλληλέγγυων» και λαπάδων! Μπορεί να εμφανίζεται ως «πρόσφυγας» ή ως «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης», μπορεί να έχει πάρει ακόμα και την υπηκοότητα της χώρας των γκιαούρηδων, των «απίστων»! Στα χαρτιά έχει «ενσωματωθεί». Στην πραγματικότητα, ούτε μπορεί αλλά κι ούτε θέλει να ενσωματωθεί. Θέλει να μείνει αυτό που είναι, και πολύ καλά κάνει!

Χθες το «μπαμ» έγινε στο Παρίσι. Αύριο μπορεί να γίνει στο Λονδίνο, στη Ρώμη, στην Αθήνα! Σε οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης, γιατί οι τρελοί του Αλλάχ είναι παντού! Είναι θέμα τύχης και επιλογής! Τίποτα άλλο – όπου θέλουν χτυπούν ανενόχλητοι! 

Τώρα η Ευρώπη οφείλει να αμυνθεί και να προστατεύσει τους γηγενείς πληθυσμούς της. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να φύγουν άμεσα όλοι αυτοί που ήρθαν απρόσκλητοι και να εμποδιστούν να ’ρθουν οι υπόλοιποι που καραδοκούν στα μικρασιατικά παράλια, περιμένοντας τη σειρά τους. Κάθε τι άλλο, το μόνο που θα επιφέρει, είναι νέα μακελειά! 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;.
Εκκενώθηκε η πλατεία Βικτωρίας: Όλοι οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο κλειστό του Π.Φαλήρου

Για την μεταφορά τους στο Παλαιό Φάληρο κινητοποιήθηκαν έξι διπλά λεωφορεία της ΟΣΥ.
Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν από μερικά 24ωρα, πάντα σε συνεννόηση με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου