ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο ζαχαροπλάστης πoυ γλυκαίνει τον Τσίπρα, την οικογένεια Μητσοτάκη και την Ελένη Μενεγάκη;

Είναι ο άνθρωπος που έχει γλυκάνει τις σημαντικές στιγμές αρκετών πολιτικών προσώπων της χώρας μας, αλλά και ανδρών της διεθνούς πολιτικής σκηνής που έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς την Ελλάδα.
Ο λόγος για τον Θανάση Χατζόπουλο, τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «Pastry Family», που από το 1969 φτιάχνει βουτήματα, τούρτες και κεράσματα για το Μέγαρο Μαξίμου, την ελληνική Προεδρία, αλλά και τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας μας.

Αφορμή για να τον αναζητήσουμε και τελικά να τον συναντήσουμε υπήρξε η τούρτα γενεθλίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το εντυπωσιακό σχέδιο με τον Πανοραμίξ το επιμελήθηκε ο τεχνίτης του ζαχαροπλαστείου, ενώ, όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο κύριος Χατζόπουλος, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζαχαροπλαστείο του ανέλαβε την τούρτα του κυρίου Μητσοτάκη. «Εδώ και αρκετά χρόνια μάς κάνουν παραγγελία από την οικογένεια την τούρτα του κ. Μητσοτάκη. Το σχέδιο μας το δίνουν και εμείς το φτιάχνουμε. Πέρυσι πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαρμπαστρούμφ και φέτος ο Πανοραμίξ», λέει ο κύριος Χατζόπουλος και εξηγεί: «Την επιχείρηση την έχω από το 1969. Από εδώ έχουν περάσει πολύ μεγάλες προσωπικότητες, ενώ έχουν φάει γλυκά από εμάς όλοι οι πρωθυπουργοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου