ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Παλαιό Φάληρο: Σε...ρινγκ μετέτρεψαν κόκκινοι τραμπούκοι το δημοτικό συμβούλιο! Στο "στόχαστρο" ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Τρύφων Μπουγάς!

 
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου! Λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ... ρινγκ η αίθουσα συνεδριάσεων όταν ξαφνικά εισέβαλλε μία ομάδα της ΟΡ.Μ.Α. με μαυροκόκκινες σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας φυλλάδια. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διεκόπη και ακολούθησαν ένταση και διαπληκτισμοί, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την επέμβαση της Αστυνομίας.
Οι κόκκινοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στον δημοτικό σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνα Μπουγά με τον οποίο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα όταν οι "εισβολείς" φώναξαν στον κ. Μπουγά "θα σας τσακίσουμε ,έρχονται κρεμάλες" και το σύνθημα "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑ", ενώ ο ίδιος τους απάντησε λέγοντας ότι "θα πρέπει να ντρέπεστε γιατί στο Μελιγαλά σφαγιάσθηκαν γυναικόπαιδα" προσθέτοντας "ζήτω ο εθνικισμός, ζήτω η Χρυσή Αυγή".
Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν κατεγράφη από ερασιτεχνική κάμερα δημότη, ο οποίος ήταν παρών!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ αναμένεται να καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα, στον οποίο θα παραδώσει και το επίμαχο βίντεο, όπου φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπα των ταραξιών. Το δυσάρεστο μάλιστα είναι ότι κάποιοι εξ αυτών ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι αριστερού κόμματος στη Βουλή. Στόχος των τελευταίων όπως όλα δείχνουν ήταν να δημιουργήσουν αναστάτωση και να εκφοβίσουν τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία τάσσονται ανοιχτά κατά της εγκατάστασης λαθρομεταναστών και προσφύγων στο Ταε Κβον Ντο Παλαιού Φαλήρου!
Αλήθεια, από πότε η μέριμνα για την ασφάλεια και την υγεία των δημοτών, "φιμώνεται" με τραμπουκισμούς και φασιστικό τρόπο; Που πήγε ο διάλογος; Τουλάχιστον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ αναπτύσσει με επιχειρήματα τη θέση της και παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο Παλαιό Φάληρο! Όσοι δεν συμφωνούν με τη θέση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί επιχειρούν να τρομοκρατήσουν και να επιβάλλουν την άποψή τους με βία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου