ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Παλαιό Φάληρο: Ο άλλοτε δεξιός δήμος "γύρισε την πλάτη" στη Νέα Δημοκρατία και στους υποψηφίους για την προεδρία!


"Μάχη" έδωσε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και βγήκε νικητής στον α΄γύρο! Με ποσοστό που υπολογίζεται ότι θα «κλειδώσει» στο 40%, ή και λίγο παραπάνω, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά αργά το βράδυ της Κυριακής, φαίνεται να κατακτά με άνεση την πρωτιά στις εκλογές της ΝΔ! Ωστόσο, θα υπάρξει και δεύτερος γύρος την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.



Οι πληροφορίες, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 50% των εκλογικών τμημάτων, θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη στο 40%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κοντά στο 30%, τον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20% και τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από το 10%.
Ωστόσο, από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα εκτιμούν ότι θα είναι εκείνος που θα καταλάβει, τελικά, τη δεύτερη θέση και θα πάει στο δεύτερο γύρο.
Ας έρθουμε τώρα στα ... δικά μας, του Παλαιού Φαλήρου! Στις κάλπες προσήλθαν για να ψηφίσουν 4000 πολίτες! Αριθμός πολύ μικρός αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι το Παλαιό Πάληρο είναι ένας κατ' εξοχήν "μπλε" δήμος! Σύμφωνα με την καταμέτρηση οι υποψήφιοι για την προεδρία έλαβαν τις εξής ψήφους:
4.000 ψηφισάντες και στις 8 κάλπες !
ΚΑΛΠΗ Νο 1 53137 !
401 ψηφίσαντες
1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : 161
2) ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ : 128
3) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 85
4) ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ : 24

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης προσήλθε κατά τις 10 το πρωί στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου για να ψηφίσει, όπου παρέμεινε έως τις 3 το μεσημέρι επιβλέποντας τη διαδικασία ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά!

Μάλιστα, σε όσους του τηλεφώνησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο δημαρχείο έλεγε ότι βρίσκεται στην είσοδο για να βλέπει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει! Κάτι σαν θυρωρός ας πούμε! Παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες και να τους πείσει να προσέλθουν στην κάλπη αφού όπως φαίνεται λίγο η γενικότερη απογοήτευση... λίγο η αποσύνθεση στην παράταξη...κράτησαν τους δημότες μακριά από την ψηφοφορία!

Τον καλύτερό της εαυτό στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας έδωσε η δημοτική σύμβουλος κ. Χαρά Γιαννοπούλου, η οποία στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ηγεσία της Ν.Δ.! Άλλωστε, καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας η κ. Γιαννοπούλου βρισκόταν στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βοηθώντας τον ενεργά με κάθε τρόπο!


 Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και το δημοτικό σύμβουλο και πρώην Νομάρχη κ. Θεόδωρο Κανέλλο, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκλογική διαδικασία και φυσικά παρείχε την πολύτιμη βοήθειά του!


  Τέλος, τα βλέμματα μαγνήτισε η όμορφη ξανθιά της εφορευτικής επιτροπής Χριστίνα Γεωργιάδου. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Faliro Press News:
Η αντιδήμαρχος Π.Φαλήρου Μαρία Μιχαλοπούλου με την Χριστίνα Γεωργιάδου
Ο ταμίας στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Π.Φαλήρου Κ.Φιρκάσης με την Χριστίνα Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου