ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Συναγερμός για επικείμενο χτύπημα Τζιχαντιστών μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Πληροφορίες για επικείμενο χτύπημα των Τζιχαντιστών στην Ευρώπη μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχουν θέσει σε συναγερμό τις αρχές πολλών κρατών. Ειδικότερα η Αυστρία η οποία έλαβε σήμα για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα έχει τεθεί σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού", ενώ εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι των υπόπτων, και οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.

Σύμφωνα με ειδοποίηση από υπηρεσίες πολλών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Βιέννη, όπως και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είναι πιθανό να αποτελέσει στόχο τρομοκρατών το αμέσως επόμενο διάστημα, είτε με βομβιστική ενέργεια, είτε με επιχείρηση ανάλογη με εκείνη του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η προειδοποίηση ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα πιθανών τρομοκρατών, οι έρευνες αναφορικά με αυτά τα πρόσωπα έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι στιγμής.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βιέννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε ακόμη αν πρόκειται για αληθινά πρόσωπα ή απλώς για τυχαία ονόματα. Δεν έχουμε εξακριβώσει ότι αυτά τα άτομα βρίσκονται στη Βιέννη ούτε γνωρίζουμε αν είναι στην Ευρώπη». Γι' αυτόν τον λόγο εξάλλου, όπως πρόσθεσε, δεν έχει ανασταλεί καμία προγραμματισμένη δραστηριότητα στην πόλη.

Η αστυνομία ωστόσο, έχει αυστηροποιήσει τους ελέγχους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και των αποσκευών όσων ταξιδεύουν με αεροπλάνο, τρένο και αυτοκίνητα, ενώ ελέγχονται όσοι κουβαλούν σακίδια και άλλα αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να κρύβουν όπλα ή εκρηκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου