ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Δ.Χατζηδάκης: "Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους μετανάστες στο Παλαιό Φάληρο" (βίντεο)

"Τα πράγματα έχουν ξεφύγει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στο Σκάι έξω από το Κλειστό του Ταε - Κβο - Ντο και αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες τις δύο προηγούμενες νύχτες.
"Στο Ταε-Κβο-Ντο που είναι η μοναδική ολυμπιακή εγκατάσταση που λειτουργεί για αθλητικές εκδηλώσεις" τόνισε ο δήμαρχος, "εάν θα πάτε μέσα θα σας πιάσει η ψυχή σας. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα και κανένας μπούσουλας. Φέρνουν ανθρώπους από την Ειδομένη εδώ, τρώνε, σηκώνονται φεύγουν, δηλαδή ο χώρος έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας".
 

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι είναι ανεπίτρεπτο να φωνάζουν αυτοί που φιλοξενούν μετανάστες για 2 μέρες τη στιγμή που στην πλατεία Βικτωρίας υπήρξαν οι καταστάσεις που όλοι γνωρίζουμε, ο δήμαρχος απάντησε:

"Κάνετε λάθος" είπε. "Ποιος σας είπε ότι είναι για λίγες μέρες. Μιλάμε για πολύ περισσότερο διάστημα. Οι μετανάστες πηγαινοέρχονται στο Κλειστό όταν δεν υπάρχουν εκδηλώσεις στο δε Ελληνικό βρίσκονται εκεί από τον περασμένο Οκτώβριο στηριζόμενοι από τις κοινωνικές δομές και τους εθελοντές των δήμων. Άρα δεν μιλάμε για δύο μέρες. Εμείς συμπαραστεκόμαστε ανθρώπινα. Αλλά θέλουμε να γνωρίζουμε ποιους φέρνουν" είπε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου