ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Τα νεότερα για την υγεία του Πάνου Καλλίτση και την πορεία των ερευνών!

Μία δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κι έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Θύμα της επίθεσης ο πασίγνωστος κομμωτή, Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς στην περιφερειακή του Λυκαβηττού.
Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο χαρτοφύλακας που είχε μαζί του μοιάζει το σημείο - κλειδί.
 

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Η επίθεση στον 41χρονο πασίγνωστο κομμωτή έγινε μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του σπιτιού του, μαζί με τη σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα. Στη συνέχεια, ο κομμωτής διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς».

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με το ενδεχόμενο της ληστείας να μοιάζει το πλέον πιθανό.

Κι αυτό διότι ο Πάνος Καλλίτσης είχε μαζί του έναν χαρτοφύλακα, τον οποίο ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν. Οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται στο να βρουν το πως ήξεραν οι δράστες ότι ο γνωστός κομμωτής θα μετέφερε τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου