ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Έρε γλέντια…Σε χωριό των Καλαβρύτων παπαδιά έπιασε τον παπά με τον Μήτσο και έγινε χαμός


Ένας ιερέας που φαινότανε αρρενωπός παντρεύτηκε με μια ωραία γυναίκα και το ζευγάρι εθεωρείτο υποδειγματικό σε χωριό των Καλαβρύτων. Γι αυτό και η βόμβα που έπεσε ξαφνικά έκανε πολύ μεγάλο κρότο. Ένα πρωί η παπαδιά χάθηκε από το χωριό και σε λίγο άρχισαν οι φήμες οι οποίες ανέφεραν ότι ο παπάς απάτησε την παππαδιά. Σε λίγο άρχισαν να βγαίνουν και οι πληροφορίες. Ο ιερέας πράγματι απάτησε την παπαδιά αλλά όχι με γυναίκα. Την απάτησε με τον Δημήτρη (Μήτσο) και έγινε σκάνδαλο μεγάλο.
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα έπιασε στο κινητό του ιερέα δύο ερωτικά μηνύματα με τον Δημήτρη. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έκαναν την παπαδιά να εκπλαγεί καθώς ήταν κάτι παραπάνω από ακατάλληλα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για ενήλικες.
Η αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ των δυο αντρών οδήγησε την παπαδιά μετά από έναν μεγάλο καυγά με τον άντρα της, να φύγει από το σπίτι και από το χωριό.
Οι λόγοι που οδήγησαν την παπαδιά να εγκαταλείψει τον παπά αποτελούν το θέμα των ημερών όχι μόνο στα όρια της ενορίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου