ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Διονύσης Χατζηδάκης: Ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση της Coca Cola;





Μία από τις καθημερινές συνήθειες του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη είναι η κατανάλωση Coca Cola! Ο κ. Χατζηδάκης δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο δημοφιλές αναψυκτικό, το οποίο συνηθίζει είτε να το συνοδεύει με το φαγητό του είτε να το απολαμβάνει αντί καφέ ή άλλου ροφήματος όταν βρίσκεται στο γραφείο του ή συναντά τους φίλους του!
Μάλιστα, φαίνεται να είναι τέτοια η εξάρτησή του από την Coca Cola, σε σημείο που να μην μπορεί να την αποχωριστεί ούτε κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων Παλαιού Φαλήρου!

Η κάμερα τον κατέγραψε εν ώρα συνεδριάσεως να απολαμβάνει την Coca Cola του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ενώ η συζήτηση για θέματα του δήμου ήταν σε εξέλιξη!

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι επιλέγει Coca Cola Zero, χωρίς θερμίδες γιατί προφανώς προσέχει και τη διατροφή του!

Ωστόσο, η καφεΐνη που περιέχει το συγκεκριμένο αναψυκτικό πρέπει να τον… πειράζει λιγάκι στα νεύρα, μια και όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που εξασφάλισε για εσάς το Faliro Press News είναι νευρικός!

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν ο δήμαρχός μας ως φανατικός της Coca Cola να επιλεγόταν για να διαφημίσει το προϊόν, ίσως σε μία διαφορετική από τα συνηθισμένα διαφήμιση; Άλλωστε, είναι ο δήμαρχος της πρωτοπορίας και των ευρωπαϊκών διακρίσεων και μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!

Περιμένουμε να ακούσουμε με χαρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας! Άλλωστε, οι αναγνώστες του Faliro Press News έχουν αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτουν άφθονο χιούμορ!

Μπρος στο δρόμο λοιπόν που χάραξε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Ας κάνουμε την Coca Cola το αναψυκτικό του δήμου! Λέτε να του δώσουμε ιδέα και να διοργανώσει στο δήμο «Γιορτή της Coca Cola»; Ποιος ξέρει… Όλα είναι πιθανά με το Διονύση Χατζηδάκη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου