ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ερώτηση-βόμβα Μπουγά σε Χατζηδάκη: «Ποια είναι η Θεοδώρα Μητσοτάκη, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας Τσίγκου;»



Μία … έκπληξη επεφύλαξε στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς. Στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μπουγάς έθεσε και πάλι το θέμα των κακοτεχνιών της Αγίου Αλεξάνδρου και δράττοντας την ευκαιρία έκανε μία συνταρακτική αποκάλυψη! Ποια ήταν; Διαβάστε για να μάθετε!


«Σας είχα ενημερώσει κ. Χατζηδάκη ότι πριν από καιρό παρεμποδίστηκα από τον επόπτη της εταιρίας του μεγαλοεργολάβου κ. Τσίγκου, ο οποίος έχει αναλάβει σχεδόν όλα τα μεγάλα έργα στο δήμο μας. Όλα συνέβησαν ένα πρωϊνό Κυριακής όταν πλησίασα να δώ τις εργασίες εκτέλεσης στην Αγίου Αλεξάνδρου για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών και ο επόπτης μου είπε να φύγω από το σημείο. Δεν με άφησε να ελέγξω τι υλικά τοποθετούνταν στο δρόμο για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουγάς. Το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Ο κ. Μπουγάς πρόσθεσε ότι «επειδή με ενδιαφέρει το θέμα της Αγίου Αλεξάνδρου μια και έχω καταγγείλει πολλάκις τις κακοτεχνίες του έργου, έκανα τις ενέργειές μου και ζήτησα να δώ πότε ξεκίνησε τη λειτουργία της η εταιρία Τσίγκος. Τι πράγμα είναι αυτή η εταιρία γιατί σκέφτηκα ότι με τόσα έργα που παίρνει ίσως ενδιαφέρει τους Φαληριώτες να ενημερωθούν αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους.

Λοιπόν, ο κ. Τσίγκος ήταν συνέταιρος με τον Λημνιό το 1982. Το 2008 η εταιρία μετεξελίχθηκε σε Ο.Ε. και το 2010 που έρχεστε εσείς κ. Χατζηδάκη γίνεται Α.Ε. με τον τίτλο «Οδός ΑΤΕ». Αυτή η εταιριούλα του κ. Τσίγκου γιγαντώθηκε και είχε κέρδη σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό που βρήκα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στη συνέχεια θέλησα να δώ ποιοι είναι μέσα σε αυτή την εταιρία μετά την αποχώρηση του Λημνιού. Διαβάζοντας λοιπόν τα ονόματα βλέπω μία κυρία Θεοδώρα Μητσοτάκη και θα ήθελα να ξέρω εάν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουγάς, καταθέτοντας τα συγκεκριμένα έγγραφα στη γραμματεία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου.

Στην ερώτηση αυτή ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε άγνοια… και μάλιστα φάνηκε να εκπλήσσεται από την αποκάλυψη του κ. Μπουγά. Εμείς πάλι καθόλου γνωρίζοντας τη στενή σχέση που συνδέει τον κ. Χατζηδάκη τόσο με την οικογένεια Μητσοτάκη όσο και με τον κ. Τσίγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου