ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Κυνηγούν "Pokemon" στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου!

Η φρενίτιδα που επικρατεί με το Pokemon Go έφτασε μέχρι τα όρια του δήμου Παλαιού Φαλήρου! Σε μία βόλτα που κάναμε στα πέριξ του δημαρχείου Παλιού Φαλήρου είδαμε νέους και νέες να κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα ανά χείρας και να παρακολουθούν κάτι με τεράστιο ενδιαφέρον! Τι ήταν αυτό; Μα φυσικά το Pokemon Go! Όλοι έψαχναν μετά μανίας για Pokemon.
Το pokemon go, το νέο παιχνίδι που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο mobile gaming, έχει προκαλέσει πανικό στους νέους σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων ανάμεσα σε όλες τις εφαρμογές των smartphone, κάνοντας τη Nitendo κατά δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη και τους παίκτες να πηγαίνουν σε πλατείες, πάρκα, εκκλησίες, λίμνες,ποτάμια και όπου μπορεί κανείς να φανταστεί προκειμένου να βρουν τα σπάνια pokemon με σκοπό να καταφέρουν να τα αιχμαλωτίσουν. 

Το μέγεθος της μανίας σχετικά αυτό το νέο παιχνίδι το είχαμε καταλάβει από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου