ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μαύρη Σελήνη – Τι θα συμβεί στις 30 Σεπτεμβρίου

 
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μια σπάνια Μαύρη Σελήνη θα συμβεί, που πολλοί συνδέουν με την αποκάλυψη.

Η θεαματική Μαύρη Σελήνη συμβαίνει όταν η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού πιάνεται στη σκιά της Γης, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να την δούμε.

Το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 32 μήνες, αλλά το συγκεκριμένο έχει μία ιδιαίτερη σημασία αυτό το μήνα. Η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου έφερε ένα «δαχτυλίδι φωτιάς» (ηλιακή έκλειψη) πάνω από την Αφρική, και αυτό, σε συνδυασμό με τη Μαύρη Σελήνη, κάνει πολλούς να φοβούνται το χειρότερο.

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι: «Αυτά τα σημάδια μας ενημερώνουν ότι ο Ιησούς σύντομα έρχεται. Πλησιάζουμε το τέλος του κόσμου μας και το τέλος της ζωής πάνω στη Γη για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε μέρα, θα πρέπει να ερχόμαστε πιο κοντά στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό. Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό που έρχεται για τη Γη»

Ωστόσο, οι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε, και η Γη θα συνεχίσει κανονικά να υπάρχει κατά τη διάρκεια και μετά την Μαύρη Σελήνη.

Το φεγγάρι θα είναι σχεδόν αόρατο την Παρασκευή

Η Μαύρη Σελήνη θα είναι κυρίως ορατή στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, και το δυτικό τμήμα της Ευρώπης.

Θα κορυφωθεί στις 20:11 Ανατολική ώρα – όπου, στις ΗΠΑ, θα είναι πλέον ορατή – ή 1:11 το Σάββατο το πρωί ώρα Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου