ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο και όμως αληθινό! Παραλίγο να πνιγεί στα σκ@τ@ ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Δούμας!

Ιστορίες απίστευτης τρέλας συμβαίνουν καθημερινά στο Παλαιό Φάληρο αλλά η συγκεκριμένη είναι από εκείνες που θα μπορούσαν να βραβευτούν ακόμα και με Όσκαρ!

Με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας μοιάζει η ιστορία στην οποία πρωταγωνίστησε πριν από μερικές ημέρες ο αντιδήμαρχος Πόλης στο Παλαιό Φάληρο κ. Ανδρέας Δούμας.


Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε στο ρέμα της Πικροδάφνης για να πάρει δείγμα από έναν αγωγό ακαθάρτων, ο οποίος έσπασε και τα λύματα κυριολεκτικά έπνιξαν την περιοχή!





Βέβαια, παραλίγο να ... πνίξουν και τον ίδιο. Η ορμή με την οποία έρεαν οι ακαθαρσίες παραλίγο να παρασύρει τον κ. Δούμα και να τον κάνει από πάνω έως κάτω στα σκ@τ@. Όμως, τελευταία στιγμή γλίτωσε αλλά δεν μάθαμε τελικά αν πήρε το δείγμα για να το δώσει για έλεγχο.


Κάποιοι λένε ότι αν πατήσεις σκ@τ@ θα έρθουν στα χέρια σου πολλά λεφτά! Αλήθεια, αν τα ... λουστείς από πάνω έως κάτω τι σημαίνει; Ότι είσαι σκατοχαρακτήρας και προσελκύεις τα σκ@τ@;


Πάντως, το μόνο σίγουρο από την όλη ιστορία, το οποίο επιβεβαιώθηκε τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά μέσα από την περιπέτεια του κ. Δούμα είναι ότι τα σκ@τ@ επιπλέουν. Έχει κανείς αντίρρηση;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου