ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ! «Το Sea Park έχει ζημιώσει το ταμείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κατά 500.000 ευρώ»

Στο θέμα του Sea Park και της μη απόδοσης από το μισθωτή των νόμιμων χρηματικών ποσών μίσθωσης του χώρου αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιώργος Βασιλείου επισημαίνοντας ότι η ζημιά στο ταμείο του δήμου αγγίζει τα 500.000 ευρώ.
«Θα βρεθεί ο δήμος σε μία κατάσταση να έχει χάσει από το ταμείο του 500.000 ευρώ. Φοβόμουν ότι θα είχαμε αυτή την κατάληξη και πιστεύω ότι κάποιες ενέργειες θα πρέπει να γίνουν έως το τέλος του χρόνου» ανέφερε χαρακτριστικά ο κ. Βασιλείου ζητώντας μία απάντηση επί του θέματος από το δήμαρχο.

Ο κ. Χατζηδάκης πήρε το λόγο και σημείωσε τα εξής: «Το ποσό δεν είναι καθόλου αυτό που λέτε κ. Βασιλείου. Η υπηρεσία έχει μία πρωτόδικη απόφαση με βάση την οποία από 17.000 ευρώ κατεβάζει το ενοίκιο στις 8.500 ευρώ. Όμως, η υπηρεσία χρεώνει 17.000 ευρώ γιατί ενώ αυτός δεν προσέφυγε στην απόφαση, προσέφυγε ο δήμος γιατί είναι υποχρεωμένος μέχρι να τελεσιδικήσει στο Εφετείο, το οποίο γίνεται στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όταν υπάρχει μία πρωτόδικη απόφαση που αποδέχεται τους λόγους και κατεβάζει το ενοίκιο σε αυτό το σημείο δεν θα είναι η επιβάρυνση αυτή που η υπηρεσία υπολογίζει, 17.000 ευρώ. Δηλαδή ο άνθρωπος πληρώνει 8.500 ευρώ και εμείς τον χρεώνουμε 17.000 ευρώ και πρέπει να τελεσιδικήσει για να σβήσει το επιπλέον ποσό».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο κ. Βασιλείου για να επισημάνει ότι ο μισθωτής δεν πληρώνει τα ενοίκια. Συγκεκριμένα, δεν έχει πληρώσει πέντε μήνες.

«Πληρώνει 16.500 ευρώ συν 8.500 ευρώ έως το μήνα Μάρτιο. Η υπηρεσία παίρνει τα λεφτά που καταθέτει και τα προσθέτει στο ενοίκιο των 17.500 ευρώ. Το ποσό που χρωστάει όταν τελεσιδικήσει η απόφαση και γίνει αποδεκτό από το δικαστήριο θα είναι για τους μήνες από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο. Ο άνθρωπος κάνει αυτά τα οποία μπορεί και δεν είναι αυτό το ποσό που λέτε κ. Βασιλείου» επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης.

Μήπως είναι λίγο ασαφής η απάντηση του κ. Χατζηδάκη; Γιατί δεν μας λέει ακριβώς πόσα χρωστάει έως τώρα ο μισθωτής παρά μας μπερδεύει με ποσά, τα οποία στην τελική δεν γνωρίζουμε αν όντως καταβάλλονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ας μην ξεχνάμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς είχε καταγγείλει τον Διονύση Χατζηδάκη, για παρανομίες στο Sea Park και για παράβαση καθήκοντος, αφού ο μισθωτής του, παρά το γεγονός ότι είχε λήξει η σύμβαση και χρωστούσε 320.000 ευρώ, συνέχιζε να εκμεταλλεύεται το πάρκο του Φλοίσβου…!

Άρα, μήπως ο ισχυρισμός του κ. Βασιλείου είναι απόλυτα δικαιολογημένος;







1 σχόλιο:

  1. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή