ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Κουίζ: Ποιος είναι ο ... Γκουσγκούνης του Παλαιού Φαλήρου;

Ο εν λόγω κύριος δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται με γυναίκες και γενικότερα να βρίσκεται ανάμεσά τους. Ο φωτογραφικός φακός του Faliro Press News τον έχει "τσακώσει" πολλάκις να περιστοιχίζεται από αιθέριες υπάρξεις σε κοσμικές συγκεντρώσεις.

Έτσι, με βάση τα παραπάνω αλλά και μία εκδρομή στην οποία συμμετείχε μας ήρθε στο μυαλό η ιδέα να τον βαπτίσουμε ... "Γκουσγκούνη". Μάλιστα, οι δύο άνδρες μοιάζουν αρκετά στην εξωτερική εμφάνιση. Μήπως καταλάβατε σε ποιον αναφερόμαστε;

Ο λόγος  λοιπόν για τον αντιδήμαρχο Πόλης κ. Ανδρέα Δούμα, ο οποίος πήγε εκδρομή στα Ζαγοροχώρια και τα Γιάννενα, με το γυναικείο Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο "Αθηνά". Εκτός από τον ξεναγό ήταν ο μοναδικός άντρας που συμμετείχε στην εκδρομή!



Ναι, καλά διαβάσατε ήταν ο μοναδικός άντρας! Και πώς να μην είναι αφού την εκδρομή την διοργάνωσε ο γυναικείος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος "Αθηνά" για τα μέλη του.

Ο κ. Δούμας φρόντισε να ενημερώσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει περιχαρής δίπλα στις γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδρομή!



Δώστου εναγγαλισμοί, δώστου φιλιά και γελάκια... Ο Ανδρέας Δούμας ως ένας άλλος Γκουσγκούνης ή ένας άλλος Ζάχος Δόγκανος, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του απόλυτου αρσενικού κρατάει λίστα με τις γυναίκες, τις οποίες γνωρίζει. Και φωτογραφιικό αρχείο φυσικά....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου