ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Φαληριώτες υπομονή, ο Ομπάμα είναι και θα περάσει...

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας από τη Βουλιαγμένη, όπου θα διανυκτερεύσει ο Αμερικανός Πρόεδρος μέχρι το κέντρο της Αθήνας και τα βόρεια προάστια. Η ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οπότε καταλαβαίνετε ότι οι νοτιότερες περιοχές θα "σηκώσουν" το βάρος της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου.

Από τα σημεία τα οποία θα περάσει ο Μπάρακ Ομπάμα θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας μισή ώρα πριν από τη διέλευσή του, ενώ η λεωφόρος Συγγρού την Τετάρτη, ημέρα της ομιλίας του αμερικανού προέδρου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα είναι απροσπέλαστη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις 13:30 της Τρίτης, ο αμερικανός πρόεδρος θα έχει ωριαία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα ακολουθήσει η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίς το απόγευμα θα γίνουν οι κοινές δηλώσεις Ομπάμα - Τσίπρα και θα ακουθήσουν τέσσερις ερωτήσεις.

Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Πρεδρικό Μέγαρο.

Για τις ανάγκες των δημοσιογράφων θα στηθεί Κέντρο Τύπου από το πρωί της Τρίτης στο Ζάππειο. Οι δημοσιογράφοι που θα θελήσουν να μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο θα μετακινηθούν με πούλμαν.

Η βασική ομιλία θα γίνει νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Περί τις 14.00 ο απερχόμενος πρόεδρος αναχωρεί από την Αθήνα με επόμενο σταθμό του το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου