ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Νάντια Χαλαμανδάρη-πρίγκιπας Φερνάντο: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους

Παρουσία της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και με νονά μία διάσημη ζωγράφο, βάπτισαν τον γιο τους η Φαληριώτισσα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας Φερνάντο.

Η δημοσιογράφος και ο «γαλαζοαίματος» παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου τον Ιούνιο και, λίγες ημέρες μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στη βάφτιση βρέθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και λίγοι φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο πρώην βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών, αλλά και τα τέσσερα αδέλφια του πρίγκιπα Φερνάντο με τις οικογένειές τους. Νονά ήταν η διάσημη ζωγράφος Μαϊτέ Σπινόλα.

Ο μπέμπης πήρε το όνομα Νικόλαος στην τελετή που έγινε το Σάββατο, στη χλιδάτη περιοχή Ιέρο της Μαδρίτης, παρουσία 60 καλεσμένων.

Μετά την τελετή ακολούθησε γεύμα στην οικία της γιαγιάς Ινφάντα Πιλάρ, αδερφής του Χουάν Κάρλος, με την Νάντια να κλέβει τις εντυπώσεις φορώντας δαντελένια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, που σχεδιάστηκε ειδικά για τα βαφτίσια, σε σιέλ και λευκές αποχρώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου