ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Νέα "καμπάνα" στο "Ποσειδώνιο"- Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για τις παρανομίες του ξενοδοχείου!



Είναι γνωστό ότι το "Ποσειδώνιο" διατηρεί σε τμήμα της παραλίας- ακριβώς μπροστά από το κτίριο του ξενοδοχείου- κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τραπεζοκαθίσματα. Όπως προέκυψε κατόπιν αυτοψιών των αρμοδίων υπηρεσιών το συγκεκριμένο κατάστημα δεν διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας! Παρ’ όλα αυτά παραμένει ανοιχτό κανονικά!

Ωστόσο, ο κ. Χατζηδάκης, φαίνεται να μην παραδέχεται τα παραπάνω- αν και προκύπτουν από επίσημα έγγραφα υπηρεσιών- υποστηρίζοντας ότι σε ότι αφορά στο δήμο είναι καθόλα νομότυπος! Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι στο μόνο σημείο όπου εμπλέκεται ο δήμος, είναι στη χορήγηση άδειας τραπεζοκαθισμάτων, η οποία έχει δοθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Το Faliro Press News παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος και σας ενημερώνει πάντα πρώτο για οτιδήποτε νεότερο.


Διαβάστε το ιστορικό του θέματος εδώ
 http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/poseidon.html
Η δικαστική "μάχη" μεταξύ του ξενοδοχείου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων συνεχίζεται. Σε εξέλιξη είναι και η δικαστική διαμάχη του "Ποσειδωνίου" με τον κ. Παναγιώτη Ράπτη, ο οποίος ζητά να συμμορφωθεί το ξενοδοχείο με τις υποδείξεις των αρμοδίων φορέων και να σταματήσει να παρανομεί!


Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ
 http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/poseidon_23.html 

Μάλιστα, πρόσφατα ο κ. Ράπτης δικαιώθηκε αφού ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου "Ποσειδώνιο" καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ενώ δυο μηνύσεις απο το Ποσειδώνιο κατά του κ. Ράπτη μπήκαν στο αρχείο απο τον κ.εισαγγελέα !Και έπεται συνέχεια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου