ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Έξαλλος ο Πιτούλης με τον Φωστηρόπουλο: Διαβάστε το μήνυμα που στέλνει στον αντιδήμαρχο Οικονομικών μέσω Facebook!

Ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Δημήτρης Πιτούλης ζήτησε στο δημοτικό συμβούλιο την παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου αφού όπως διαπίστωσε ο ίδιος δεν καταγράφονται από το δήμο τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον "κουμπαρά" του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, επισημαίνοντας τα εξής:


"ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Θεωρώ υποχρέωσή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος να ρωτώ, να ελέγχω και να προτείνω. Δεν μπορώ να σιωπώ, για να είμαι αρεστός σε αυτούς που διοικούν.
Έχει επιλεγεί από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης και Υπεύθυνο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κύριο Γιάννη Φωστηρόπουλο ένας τρόπος συλλογής χρημάτων από τους δημότες μέσω ενός «κουμπαρά» για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου-συσσιτίου υπό την αιγίδα του Δήμου. Έχω συνεισφέρει πολλές φορές οικονομικά τόσο εγώ όσο και άλλοι. Μετά από έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι αυτά τα χρήματα δεν εμφανίζονται στο ταμείο του Δήμου. Κάτι που για μένα και την δημοτική παράταξη της οποίας ηγούμαι, είναι ανεπίτρεπτο. Κατά τη γνώμη μου δεν χωρούν δικαιολογίες. Θεωρώ ότι πρέπει να πληρούνται σε όλες μας τις ενέργειες οι βασικοί κανόνες δικαίου και νομιμότητας. Είμαι υπέρ της διαφάνειας. Όλα τα ποσά πρέπει να καταγράφονται από τον δήμο. Διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Και θα συνεχίσω να ασκώ κριτική, όσο η δημοτική αρχή επιμένει σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας".


Μετά τα παραπάνω ο κ. Πιτούλης επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα τονίζοντας τα παρακάτω μέσω νέου μηνύματός του στο Facebook με αποδέκτη τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο:

"Κύριε Φωστηρόπουλε,
1)Εάν ήταν ψέμα, γιατί ο δήμαρχος είπε να σταματήσετε να μαζεύετε μετρητά; Εγώ διαφώνησα γιατί πρέπει ως Δήμος να εισπράτουμε αλλά με νόμιμο τρόπο.....2) Εάν ήταν ψέμα, γιατί είπατε ότι εάν ήταν περισσότερα χρήματα θα τα βάζατε στα έσοδα; ( τα έσοδα χωρίζονται για εσάς σε λίγα, αρκετά και πολλά;) 3) Μίζερη πολιτική κάνουν αυτοί που ασχολούνται χρόνια με τα κοινά, διαστρεβλώνουν την αλήθεια και είναι μέρος του παλιού πολιτικού συστήματος που κατάστρεψε την Ελλάδα!! Μην κάνετε αναρτήσεις οι οποίες σας διαψεύδουν! Καλές γιορτές με άστρο αληθινό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου