ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δήμαρχε Χατζηδάκη, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Αποκαλύψεις...!! Και στο "στόχαστρο" ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης! Αχ αυτός ο δήμαρχός μας, που έχει το ψέμα στο τσεπάκι του... Αλλά όπως λέει και ο λαός μας ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.Έτσι, λοιπόν η κ. Νίκη Αναστασίου με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με τα "βουνά" από σκουπίδια σε διάφορες γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου, σημειώνει τα εξής:

"Και επειδή με τις ...σκουπιδιάρικες αναρτήσεις ,κάποιοι φίλοι μου μπορεί να αναρωτιούνται " Μα καλά, ο Χατζηδάκης δεν ήταν που είχε ανακηρυχθεί 2ος καλύτερος Δήμαρχος από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως μας πληροφορούσε η ιστοσελίδα του Δήμου Π. Φαλήρου?", ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια, γιατί και ψεύτης και μάγκας δε γίνεται:
Η αλήθεια
Ο τύπος αυτός ήταν πέμπτος finalist από τη πολιτική συμμαχία «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ», που αποτελεί το 10% στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο τίτλος απονέμεται σε φιλελεύθερους αιρετούς, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, από κριτές που ανήκουν επίσης στο χώρο τη Συμμαχίας..
Να θυμίσω ότι ο Δήμαρχος υπήρξε μέλος του πολιτικού συμβουλίου του τέως κόμματος "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" της κας Μπακογιάννη , που ανήκε στην παραπάνω Συμμαχία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

Το καταλάβατε ή θέλετε περαιτέρω εξηγήσεις! Ο ψεύτης και ο κλέφτης που γράψαμε πιο πάνω... Κοντοζυγώνει ο καιρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου