ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αυστηρό μήνυμα Χατζηδάκη προς τους Κωνσταντινουπολίτες του Παλαιού Φαλήρου

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έθιξε το θέμα των αναξιοποίητων οικοπέδων που προορίζονται για την ανέγερση σχολικών μονάδων, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα αθλητικά σωματεία του δήμου και τη διαχείριση των εσόδων τους.Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε τα εξής: "Τα οικόπεδα για την ανέγερση σχολικών κτιρίων έχουν εγκριθεί αλλά το κράτος δεν μπορεί να τα απαλλοτριώσει και παραμένουν αναξιοποίητα. Και είχαμε και δικό μας υπάλληλο, ο οποίος πήγε διευθύνων σύμβουλος και δεν μπορούσε ο άνθρωπος, είχε 400.000 ευρώ και υποχρεώσεις 50 εκατομμύρια ευρώ. Και παραιτήθηκε και έφυγε. Και ξαναγύρισε στο δήμο. Αυτά για να κλείσουμε το θέμα των σχολείων.

Επίσης, αποφασίσαμε και παραχωρήσαμε σε ορισμένα αθλητικά σωματεία ένα 5Χ5. Με την εξής καταγραφή: Θα το πάρετε, θα το χρησιμοποιείτε για τα παιδιά, το πρωί θα το διαθέτουμε ελευθέρως σε μαθητές που θέλουν να έρθουν να παίξουν, και από εκεί και πέρα θα εισπράττονται κάποια χρήματα για να βελτιωθούν τα οικονομικά των δήμων. Για όλα τα σωματεία θα ισχύει το ίδιο.

Αυτή την απόφαση εφαρμόζει και άλλαξε τον τάπητα η ΔΑΦΝΗ, άλλαξε ο ΑΟΠΦ αλλά αυτό των Κωνσταντινουπολιτών δεν θα περάσει. Θα τον αλλάξουν και εκείνοι. Και τα σουξου μουξου δεν περνάνε τώρα σε μένα. Θα τον αλλάξουν γιατί κάνουν χρήση αποκλειστική. Αυτή είναι η εντολή και το χαρτί που τους δώσαμε. Σας το παραχωρούμε για να το χρησιμοποιούν το πρωί τα σχολεία ελευθέρως, το απόγευμα οι ομάδες σας και αν θέλετε να το διαθέτετε και σε άλλους τα χρήματα που θα εισπράττονται θα δαπανούνται σε αλλαγές που απαιτούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου