ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο γεροξεκούτης, ο αναιδής και στη μέση ο κουμπαράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι τη Γλυφάδα… Και τουλάχιστον από φωνή διαθέτει βροντερή… Καμπάνα… Τέρμα τα ντεσιμπέλ, που λέμε… Έγινε έξαλλος… Ταύρος εν υαλοπωλείο… Ποιος; Μα ο εξαιρετικός Δήμαρχός μας κ. Διονύσης Χατζηδάκης!


Ο λόγος; Αιτία του κακού αποτέλεσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Πιτούλης επειδή τόλμησε να τον θίξει και να τον αμφισβητήσει εκφράζοντας τις ενστάσεις του για τον τρόπο που συγκεντρώνονται και αξιοποιούνται τα χρήματα στον κουμπαρά του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Τι ασήμαντο τον αποκάλεσε τον κ. Πιτούλη, τι αναιδή… τι να πρωτοθυμηθούμε… Ενώ δεν έπαψε στιγμή να του μιλάει στον ενικό, ενώ από την πλευρά του ο κ. Πιτούλης του απηύθυνε το λόγο στον πληθυντικό, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του! Ούτε τους κανόνες στοιχειώδους ευγένειας δεν τηρεί ο κ. Χατζηδάκης αλλά κατά άλλα και πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, ο αναιδής μεταξύ των δύο είναι ο κ. Πιτούλης!

«Εγώ δεν είπα ότι είστε ηλίθιος, μπορεί να είναι λόγω ηλικίας, δεν ξέρω τι… αλλά θα ΄θελα να πώ…» δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση του ο κ. Πιτούλης και τσουπ πετάχτηκε ο Δήμαρχος φωνάζοντας: «Είσαι αναιδής, είσαι πολύ αναιδής… και ασήμαντος…».

Φυσικά, ο κ. Χατζηδάκης που έχει γεμίσει τρύπες όλο το Παλαιό Φάληρο είναι πολύ σημαντικός. Σε λίγο θα τον βραβεύσουμε μάλιστα ως το Δήμαρχο που έσπασε κάθε ρεκόρ στις τρύπες στους δρόμους! Ο Δήμαρχος της τρύπας...

Το λόγο πήρε ξανά ο κ. Πιτούλης λέγοντας: «Είστε αναιδής εσείς… Κοιτάξτε να δείτε, ο σημαντικός άνθρωπος φαίνεται από την πορεία που έχει κάνει στη ζωή του… και επιτρέψτε μου να έχω κάνει αρκετά σημαντικά για το νεαρό της ηλικίας μου… μπορεί και σε σύγκριση με εσάς».

Στο σημείο αυτό ακούστηκε ένα ειρωνικό «μπράβο» από τον κ. Χατζηδάκη. Λακωνικός ο Δήμαρχος!




Ο διάλογος έκλεισε με τον κ. Πιτούλη να λέει: «Από εκεί και πέρα Δήμαρχε προσπαθείτε να βάλετε λόγια στο στόμα μου, που δεν έχω πει».

Μείνετε συντονισμένοι στο Faliro Press News… Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου