ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Ο Δ.Χατζηδάκης μαζεύει χρήματα από τους δημότες χωρίς να τα καταγράφει στο ταμείο του Δήμου!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Πιτούλης ήταν εκείνος που έφερε στην επιφάνεια το θέμα του "κουμπαρά" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αφού μετά από προσωπική του έρευνα διαπίστωσε ότι δεν καταγράφονται πουθενά τα συγκεκριμένα έσοδα.


Όπως ήταν φυσικό έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη και των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων ζητώντας εξηγήσεις. Η αδυναμία του κ. Χατζηδάκη να απαντήσει με πειστικά επιχειρήματα δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά για το που καταλήγουν τελικά τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον "κουμπαρά" του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία θα έπρεπε να διατίθενται για τις ανάγκες των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.


Με το θέμα ασχολήθηκε και η εφημερίδα "Δημοτική Έρευνα" από την οποία αντλήσαμε το παραπάνω δημοσίευμα.

Ο κ. Πιτούλης "έφτασε" το θέμα μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών με σχετική ερώτηση. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πιτούλης ρωτά, μεταξύ άλλων εάν επιτρέπεται η συγκέντρωση χρημάτων χωρίς να κόβονται αποδείξεις αλλά και να μην περνάνε τα έσοδα στο ταμείο του Δήμου.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Πιτούλη στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:


"Ξαφνικά λοιπόν τα 20, 30, 35 ευρώ που λέγατε ότι είναι μικροποσά ή άντε τα 500 ευρώ έχουν γίνει 7.700 ευρώ, τα οποία έχουν μαζευτεί. Το περίεργο δε είναι, ότι αντί να γίνει ένας απολογισμός ανά έτος όπως συνηθίζεται, μπήκε από το Δεκέμβριο του 14 έως τον Ιούνιο του 16. Δεύτερον, υπάρχει εδώ δημοτικός σύμβουλος που να πιστεύει ότι οι εθελοντές είναι ανεξάρτητη ομάδα; Γιατί αυτό προσπαθούν να μας πείσουν… Και τελικά κ. Δήμαρχε διοικείτε το δήμο εσείς ή κάποιος άλλος;
 

Κινήθηκα στο υπουργείο Εσωτερικών γιατί η αλήθεια πρέπει να ακούγεται… και είναι προτιμότερο να πει κάποιος «ξέρεις κάτι; κάναμε ένα λάθος αλλά προχωράμε από εδώ και πέρα» αλλά όχι να μας κοροϊδεύουν στα μάτια μας.

Πολλές φορές όταν συζητάμε εδώ μέσα συνάδελφοι απλώς συζητάμε για να πεταχθεί η μπάλα στην εξέδρα και να μην ξέρουμε τι γίνεται. Γιατί ποτέ κανείς μας ίσως δεν έχει ψάξει την αλήθεια. Επειδή λοιπόν έχουν δημιουργηθεί τέτοιες συζητήσεις, εν αγνοία μας πολλές φορές και κατηγορώντας μας θα πρέπει να ξέρουν ότι εγώ ουδέποτε κατηγόρησα τους εθελοντές ούτε κάποιο συγκεκριμένο άνθρωπο για παράνομη ή καταχρηστική εξουσία πάνω σε χρήματα και αυτό τουλάχιστον θεωρώ ότι θα το βεβαιώσετε.

Περίμενα μία αληθινή απάντηση από το δήμαρχο και να πει τα πράγματα όπως είναι. Αυτό λοιπόν εμένα δεν με καλύπτει ως επικεφαλής μιας παράταξης και δημοτικό σύμβουλο και θεωρώ ότι είναι αναλήθειες". 


Μαύρα λεφτά Δήμαρχε; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου