ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΔΑΣΚΑΛΕ του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου ΓΙΑΤΙ ?

 
 
Ην Αει ο κόσμος γενέσεως η ελληνική παιδεία αποτέλεσε το φως της γνώσης στην απανταχού ελληνική επικράτεια , λίκνο του ελληνικού πολιτισμού , και οδηγός διαφύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και της εθνικής κυριαρχίας. Η ελληνική παιδεία στους σύγχρονους καιρούς σύρεται και διασύρεται από τους υπηρέτες αυτής σε δρόμους ιδιοτελείς προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων αυτοπροβολής και σιωπηρής αποδοχής της υποτίμησής της ως Αξία ύψιστη των πνευματικών συμφερόντων του Ελληνικού Λαού. Σε ότι αφορά λοιπόν στην παρούσα εκδήλωση 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου , ας φροντίσουν πρώτα οι εμπνευστές αυτής να λειτουργούν υποδειγματικά στο έργο τους ως προς για όλα όσα το Ελληνικό Δημόσιο τους αμείβει αλλά κυρίως και προς όλα όσα έχουν κληθεί να υπηρετήσουν μέσω του λειτουργήματός τους εντός της εκπαίδευσης των σχολικών ιδρυμάτων του τόπου μας. Με στόχο και σκοπό μόνο την αξιοπρεπή και επαρκή εκπαίδευση της ιθαγενούς Νέας Ελληνικής γενιάς χωρίς την ανάγκη της ‘’παραπαιδείας των ιδιωτικών αφορολόγητων φροντιστηρίων που εξασκούνται’’, επικαλούμαστε και καταγγέλλουμε την εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου επισημαίνοντας πως η μετάδοση της Ελληνικής Παράδοσης αφορά πρωτίστως στα Ελληνόπουλα. Όταν θα το έχετε αυτό αποτυπώσει επαρκώς κυρίες και κύριοι να προχωρήσετε και σε άλλες εκδηλώσεις δήθεν ευαισθησίας και εντυπωσιασμού. Εάν τα συσσίτια και οι δήθεν εκδηλώσεις προς αλλοδαπούς έγιναν μόδα αυτοπροβολής στις ημέρες μας , δεν ενδιαφέρουν και δεν αποσκοπούν πουθενά παρά μόνο στην παραπλάνηση και καταπάτηση των Αρχών του αυτόχθονος Ελληνισμού , απαξιώνοντας τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ελληνικές Οικογένειες. Να επικεντρωθείτε και να φροντίσετε πρώτα σωστά τις ανάγκες της Ελληνικής Οικογένειας της Εκπαίδευσης και της Παιδείας και όποιος θέλει εξ ΙΔΙΩΝ ας προσφέρει και τα περεταίρω εντός της ΟΙΚΙΑΣ του και όχι χρησιμοποιώντας ιδιοτελώς την θώκο που του εμπιστεύθηκε το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Να συνδράμετε πρώτα κυρίες και κύριοι των παραπάνω εκδηλώσεων ως προς την επαρκή σίτιση των Μαθητών σας για να μην υπάρχουν τα τραγικά φαινόμενα των λιποθυμιών μέσα στα προαύλια των Σχολείων σας. Να φροντίσετε πρώτα κυρίες και κύριοι να μαθαίνετε στα Ελληνόπουλά μας γράμματα…
 Όχι στο ρατσισμό εναντίον Ελλήνων μαθητών
 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
 

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εδω ας μου επιτραπει , μια διορθωση!!Απο παραδρομη , φαινεται να συμφωνω με το m blanco κατι το οποιο , οχι μονο δεν συμβαινει αλλα μου προξενει και αναγουλα και αυτο , αλλα και το κειμενο πιο πανω !!! Τελος πιστευω οτι ευτυχως που υπαρχουν αυτοι οι Δασκαλοι και Δασκαλες ,σαν του πρωτου δημοτικου π.Φαληρου !!

      Διαγραφή
  2. Πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο ελεύθερος λόγος και η ελεύθερη σκέψη κυριαρχούν. Η αλήθεια όμως, είναι ότι μέσα στο πνεύμα της πολιτικής ‘’ορθότητας ‘’ υπομένουμε μια λογοκρισία η οποία εν τέλει δεν εξυπηρετεί κανέναν από εμάς. Και στο ‘’εμάς’’ συμπεριλαμβάνονται όλοι οι λαοί. ‘’Αν θέλουμε να ζούμε σε μια ειρηνική κοινωνία, δεν μπορούμε να ανεχτούμε σκέψεις που μπορεί να προσβάλλουν κάποιον εκεί έξω’’ , το παραπάνω φασίζον απόφθεγμα ,είναι μια έκφραση της λογοκρισίας η οποία εισβάλλει στην ζωή μας, σαν πολιτική ‘’ορθότητα’’ και ας είναι ο πυρήνας της ιδεολογίας μιας μελλοντικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που δυστυχώς μέχρι στιγμής η ύπαρξη της δεν μας έχει απασχολήσει σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή