ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

16η Hμερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη»


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 16η ημερίδα κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδονικολάκη» για άτομα με και χωρίς αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου την Τρίτη 23 Μαΐου 2017. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου καθώς και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου .

Στην ημερίδα συμμετείχαν 185 αθλητές από 20 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική που διασκέδασαν και πανηγύρισαν με τα μετάλλια και τα κύπελλα τους σε αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού.


Την αθλητική ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου κ. Ντίνος Νικολαΐδης, o κος Βραχλιώτης Κωνσταντίνος Γενικός Γραμματέας του ΑΟΠΦ, ο στρατηγός κ. Γεώργιος Σούρλας εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού και η κ. Φρίντα Παπαδονικολάκη .

Την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας προσέφεραν οι: Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής , τα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ ειδικότητα Κολύμβησης και Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής , το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο αλυτάρχης των αγώνων κος Παπαρσένος, ο Σύνδεσμος κριτών Κολύμβησης Αττικής, ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και ο εθελοντής γιατρός κος Κωνσταντίνος Σπανός.

Πηγή: http://www.vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου