ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Οι “Παμπαίδες 2003” του ΑΟΠΦ σήκωσαν την κούπα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Οι “Παμπαίδες 2003” του ΑΟΠΦ στο Μπάσκετ, έφεραν το πρωτάθλημα στο Παλαιό Φάληρο.

Μια ομάδα από μέταλλο και ψυχή καθώς κατάφεραν παίκτες, προπονητές και παράγοντες να τερματίσουν πρώτοι στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Αττικής, ενώ από το 2003 είναι χωρίς κλειστό γυμναστήριο και κάνουν προπόνηση στο ανοιχτό Ρέστειο.Και όπως είπαν με ένα στόμα μια φωνή μετά την μεγάλη επιτυχία: “Σηκώσαμε κούπα το πήραμε με πολύ προσπάθειά πίστη στον εαυτό μας αγάπη και πάθος για αυτό το άθλημα και αυτή την ομάδα και φέτος ήταν μια σεζόν που θυμώσαμε, νικήσαμε, χάσαμε, στεναχωρηθήκαμε και το πιο σημαντικό διασκεδάσαμε”.

Επίσης δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε όσους ήταν στο πλευρό τους: “Η κούπα είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που μας στήριξαν με όλη τους την ψυχή”.

Οι παίκτες : Βαγγέλης Μπόσκοβιτς νούμερο 18, Aggelos Lioudakis νούμερο 9, Dimitris Zografos νούμερο 16, Ηλίας Πετράκης νούμερο 4, Paulos Atmas νούμερο 5, Φίλιππος Παίζης νούμερο 14, Πάνος Πράττας νούμερο 10, Χρήστος Λιάσκος νούμερο 12, Δημήτρης Παπαδημητρακόπουλος νούμερο 7, Γιώργος Παπαδόπουλος νούμερο 15, Ανδρέας Μουρίκης νούμερο 8, Στέλιος Καρυδάς νούμερο 11 και Κωνσταντίνος Ψιλέας νούμερο 19.

Αυτοί έχουν αποχωρήσει αλλά βοήθησαν την ομάδα στην αρχή του τουρνουά: Γιώργος Αλφατζής Κωνσταντίνος Αλφατζής Αλέξανδρος Αλευράς.

Οι coaches που βοήθησαν: Τόλης Γερογιάννης, Διονύσης Γκιουλέας και ο έφορος Μιχάλης Λιουδάκης.

Πηγή: http://notia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου