ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Νέα πρωτοτυπία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου! Αμ πώς...

Πράγματα και θάματα συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου! Ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Δημήτρης Πιτούλης έκανε γνωστό μέσω των social media ακόμη μία πρωτοτυπία του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη!
Έγραψε χαρακτηριστικά: "Πρωτοτύπησε πάλι ο Δήμαρχος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο....Σε όλες μου τις ερωτήσεις δεν μου απάντησε, αλλά θα πάρω τις απαντήσεις εγγράφως!!! Μπορεί να είναι φασιστικό, δημοκρατικό, πάντως τραγικό είναι σίγουρα. Άντε να ψηφίσεις μετά για τα θέματα που δεν σου απαντάει. Μοναδικό φαινόμενο λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου!!! Βάσει νόμου, ο δημοτικός σύμβουλος έχει δικαίωμα να ρωτάει, να κρίνει και να ασκεί κριτική! Όλες οι ερωτήσεις που έκανα χρειάζονται απάντηση εγγράφως;;;; Κάτι σωστό θα κάνω....". 

Αχ, κύριε Πιτούλη το μόνο λάθος σας είναι ότι ρωτάτε! Και όποιος ρωτάει και ψάχνει γίνεται αυτομάτως εχθρός του δημάρχου κ. Χατζηδάκη! Εύγε πάντως για το ενδιαφέρον σας για το δήμο και το θάρρος σας να μην επαναπαύεστε αλλά να ψάχνετε για περαιτέρω απαντήσεις! Στο δήμαρχο δε, ευχόμαστε ... περαστικά γιατί με σας κύριε Πιτούλη θα γράψει, θα σβήσει και θα ξαναγράψει πολλές σελίδες μέχρι να δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου