ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ιδιαίτερες εγκαταστάσεις υγιεινής στο πάρκο του Τροκαντερό


Όπως είναι γνωστό, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου πάρκου στο Τροκαντερό, στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, στον Άγιο Γεώργιο, έκτασης 22 στρεμμάτων.

Αμέσως μετά, ο δήμος φρόντισε να εγκαταστησει τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Πάρκου, με πρόβλεψη μάλιστα για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες και μητέρων για την αλλαγή και υγιεινή περιποίηση των βρεφών.

Όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Ασημακόπουλος, το αυτόνομο συγκρότημα των τουαλετών λειτουργεί καθημερινά, όλο το 24ωρο, ενώ η σωστή λειτουργία του και οι συνθήκες υγιεινής εξασφαλίζονται από καθημερινή τεχνική συντήρηση και συχνή καθαριότητα.

Στο σύνολό τους, είναι ένα ειδικό προκατασκευασμένο συγκρότημα υγιεινής τριών δωματίων, με μία θέση τουαλέτας ανδρών, μία γυναικών, μία για ΑμεΑ και χώρο με δυνατότητα βρεφικής φροντίδας.

Το αξιοσημείωτο είναι, το ντιζάιν αυτού του συγκροτήματος που διαφέρει από τις συνήθεις προκατασκευασμένες τουαλέτες και εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο.


Πηγή:http://www.vimaonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου