ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ο Δ. Χατζηδάκης παρουσιάζει τον ‘Αγριάνθρωπο΄ του Δημάρχου Αργυρούπολης & Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτου!Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης, μετά από επιθυμία του Δημάρχου Αργυρούπολης & Ελληνικού κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, παρέστη και παρουσίασε το τελευταίο βιβλίο του, σε μια λαμπρή βιβλιοπαρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολυχώρο της Αργυρούπολης ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

Οι 1.200 και πλέον παρευρισκόμενοι, με αφορμή την έκδοση του τέταρτου βιβλίου του Γιάννη Κωνσταντάτου με τίτλο «Ο Αγριάνθρωπος», παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες και επίκαιρες τοποθετήσεις για την πρόσφατη ελληνική πολιτική ιστορία καθώς μέσα από το συγκεκριμένο πολιτικό μυθιστόρημα γίνεται αναδρομή στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα και τις στρεβλώσεις που οδήγησαν στην σημερινή οικονομική και κοινωνική κρίση.

Εκτός από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, για το βιβλίο μίλησαν και οι Φώφη Γεννηματά, Κώστα Μπακογιάννης και Πέτρος Ευθυμίου ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος σημαντικών πολιτικών, αυτοδιοικητικών και πνευματικών προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό φάσμα.


Πηγή: http://the-f-times.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου