ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

  
Η όξυνση της επίθεσης του κράτους στην πλειοψηφία της κοινωνίας συνεχίζεται, μέσα από τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου. Το ασφυκτικό πλέγμα που έχουν στήσει γύρω μας διαμορφώνει ακόμα ευνοϊκότερες συνθήκες για την ολοένα και μεγαλύτερη αποσάθρωση των κοινωνικών κεκτημένων των προηγούμενων δεκαετιών.
Ήδη, στο στόχαστρο έχουν μπει και βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως το ρεύμα, το νερό, η σίτιση, η υγεία, η στέγαση. Ειδικά για την πρώτη κατοικία, δρομολογείται εδώ και καιρό η υφαρπαγή της από το κράτος και τις τράπεζες. Η ανάπτυξη ενός αδιάλλακτου κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχει καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις να μπλοκάρει στην πράξη τη διεξαγωγή τους, μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες.
Σήμερα, η αδυναμία του κρατικού  να αντλήσει συναίνεση στους σχεδιασμούς του, οδηγεί στην μέθοδο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω της νομοθέτησης σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι ύπουλες μεθοδεύσεις , των τραπεζιτών και των πολιτικών τους εκφραστών θα πέσουν στο κενό. Καμιά απόπειρα έξωσης δεν θα γίνει ανεκτή. Να περιφρουρήσουμε τις γειτονιές μας, να εφαρμόσουμε στην πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου