ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ…ΤΡΕΧΟΥΝ , Η ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

 
ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ liberal.gr.
Δεν μας φτανουν οι ζεστες του καλοκαιριου και ο καυσωνας που μας τυρανναει, έχουμε και τον ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ να επικρατεί στο δήμο Π.Φαλήρου για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που δείχνει να είναι πολύ κοντά μετά την απ οτι φαίνεται, οικειοθελή αποχώρηση του Διονύση Χατζηδάκη για ανώτερα αξιώματα, σύμφωνα και με την πρόσφατη συνέντευξή του στο αναφερόμενο site.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΑ "ΠΟΥΛΕΝ" που κάποια απο αυτά έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και …γεμάτη την κοιλιά τους!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ πολύ καλά και να αναλογιστούν για να φρεσκάρουμε την μνήμη τους ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5, τις παραχωρήσεις και τα…παραχωρητηρια, την ΕΜΙΣΘΗ ΣΧΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ…ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥ με αθλητικούς χώρους του Δήμου και πολά πολλά αλλα και λαχταριστα που θα μάθετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ λείαν συντόμως!! ΟΧΙ απλώς κουδουνάκια αλλά ΚΑΜΠΑΝΕΣ θα ηχήσουν αγαπητοί δημότες του Π.Φαλήρου για να σας αφυπνήσουμε αφού αξιώνει τρομάρα του και πολιτικό χρίσμα!! 
Ερωτευμένες ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ, ξεχασμένες και παρατημένες απο τους συζύγους τους οι δολιες….. σπεύδουν να τον ενισχύσουν καθώς τους πουλάει αγαπητιλίκι (γιατί πιστεύουν πως διαθέτει και σεξ απίλ), δημιουργώντας σχολικές ομαδούλες. Κάποιες απο αυτές τις κυριούλες βέβαια όχι και τόσο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, καθώς μέσω της γνωστής και μη…εξαιραιτέας εταιρίας ΑΝΟΔΟΣ τις έχει προσλάβει για μεγάλα και επαναλαμβανομενα χρονικά διαστήματα, συμφωνα και με καταγγελία επικεφαλής παρατάξεως στο δημοτικό συμβούλιο. Αδελφούλες στρουμπουλούλες νεόκοπων δημοτικών συμβούλων που δυσκολεύονται να αρθρώσουν σωστά,γιοι και κόρες μονίμων δημοτικών υπαλλήλων να εργάζονται μέσω της ΑΝΟΔΟΥ στο δήμο και πάει…λέγοντας! ΟΛΑ τα ονόματα έχουν ζητηθει απο την αντιπολίτευση και αναμένονται να λεχθούν στο δημοτικό συμβούλιο!
 ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε Δήμαρχε, επιλέξατε εσείς τα μέλη των ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ?? Καθώς ΟΛΕΣ οι επιλογές των προσώπων που συμμετέχουν στις σχολικές επιτροπές, με εξόφθαλμο τρόπο δείχνουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ που πλαισιώνουν τον κ.Φωστηρόπουλο, σε ολες του τις δράσεις του! Δράσεις όπως αυτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου……..!! των Ευρωπαικών Προγραμματων... ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΩΝ Δράσεων περιλαβάνει η μακροσκελή σφραγίδα του… ΕΝΤΕΛΕΙ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΡΑΣΕΩΝ!
 
ΚΑΙ μιας και αναφέραμε σχολικές ομαδούλες, ενημερωθήκαμε απο φανατικούς φίλους του κ.Χαζηδάκη και βεβαίως οπαδούς του,πως είχαμε κρούσματα ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΑΣ σε σχολικές γιορτές….Απο την μια πλευρά να ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ο Δήμαρχος απο Αντιδήμαρχο του (Ανδρικοπούλου Βίκυ) καθώς δεν μπορεσε να παραστεί ο ίδιος και απο την άλλη να εμφανίζεται μεσόκοπη δημοτική σύμβουλος της παραταξεως Χατζηδάκη ( Μηλαίτη Μαρία) να εκπροσωπεί…..τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, βγάζοντας μάλιστα λόγο για λογαριασμό του…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ του Π.Φαλήρου γιατί ο Γιαννάκης σας έχει πιάσει στον ύπνο!! και στέλνετε εκπροσώπους σας ΠΑΝΤΟΥ, να αβγατίσετε κι εσείς την παρουσια σας!!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως ο κ.Φωστηροπουλος είναι ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ. Αυτές είναι οι σπουδές του. ΑΡΑ έχει συγκριτικό πλεονέκτημα με όλους εσάς τους άλλους που είσαστε στη κούρσα διαδοχής. Ξέρει να βάζει ορούς,να βγάζει καθητήρες,να ρίχνει θερμόμετρο, να αλλάζει πάνες σε ηλικιωμενους με ακράτεια!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εκτιμά η τρίτη ηλικία.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ? Τώρα αν η ταυτότητά του ως ΝΟΣΟΚΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ για τη υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος, ε! σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας!

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΟΣ - Μόνιμα στις επαλξεις του Δήμου, ΠΑΝΤΑ δίπλα στον Δ.Χατζηδάκη, εχει διατελέσει Νομάρχης, κομματικό στέλεχος που πρωταγωνιστεί επί σειρά ετών στις κομμοτικές διεργασίες. ΚΑΙ τυγχανει μεγάλης συμπάθειας και αποδοχής απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!! Είμαστε σε θέση να γνωριζουμε, πως θεωρεί φυσική κατάσταση και εξέλιξη του στη διαδοχή της θέσης του Δημάρχου, ΕΙΔΙΚΑ για την μεταβατική περίδο των καθηκόντων του υπηρεσιακού Δημάρχου. ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ δεν έχει εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις, ουδέποτε έχει ακουστει το παραμικρό για ατασθαλίες και τώρα δέχεται στο πλευρό του Δημάρχου τα συγχαρητήρια για την καθαρή πόλη απο τα σκουπιδια, ως ο πλέον Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Ξημεροβραδιαζεται στο αμαξοστάσιο και χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκουρσίες παράγει ΕΡΓΟ και δουλειά!! Σεβομενοι την ιστορία του δεν έχουμε να του προσαψουμε το παραμικρό, παρά μόνο να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η αλεπού 100, το αλεπουδάκι 101 , γίνεται Γιαννάκη?? εμ, δεν γίνεται!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΜΑΣ- "Ενα όνειρο τρελλό", του αφιερώνουμε το γνωστό ασμα! Πολυποθητο όνειρο και φιλοδοξία απο γεννησημιού του να γίνει Δήμαρχος ο Ανδρέας!! Λίγο γραφικός, λίγο αφελής, λίγο πολύ ψηλός…ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΑΣ πρώτος δεν λείπει ποτέ απο καμμία βάπτιση, γάμο κηδεία. Βεβαια το τελευταίο δεν του έχει βγει σε καθόλου καλό , γιατί πολύς λόγος και μεγάλος χαμός έχει γίνει για το μάρμαρο!! ΠΟΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟ?? ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ, υπόθεση που έχει φτάσει κα απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΙΔΗΣ- Με αξιώσεις , καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών Δήμαρχος Π.Φαλήρου, κομματικό στέλεχος, άνθρωπος εξισσοροπιστικός και ήπιων τόνων. Φημολογείται πως έχει πολλές πιθανότητες για την συνέχιση των υπηρεσιακών δημαρχιακών καθηκόντων καθώς είναι και Πρόεδρος; του Δημοτικού Συμβουλίου. ΠΙΘΑΝΟΝ η ποιο ανώδυνη λύση για να αποφευχθεί το μαλλιοτράβηγμα…. ΑΞΙΟ απορίας πάντως είναι, η τακτική του Δημάρχου. Δεν μας έχει συνηθίσει στο να αλωνίζουν γύρω του…. Γιατί συμβαίνει αυτό? Πολλοί πιστεύουν για να τους έχει ολους διπλα του στο επόμενο μεγάλο βήμα της υποψηφιότητάς του στις εθνικές εκλογές. Πρέπει όμως να συνυπολογίσει το κόστος…ΚΑΙ απο ότι φαίνεται δεν είναι μικρό…ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ αστα να τρεχουν κι οποιο φερει την καλυτερη επιδοση??
 
ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - Γνωστή απο τα παλιά.Πολοί θεωρούν πως έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Δήμαρχο στις εκλογές του 2002. ΤΟΤΕ που ο Χατζηδάκης είχε απέναντί του όλη την Ν.Δημοκρατία και πρωτίστως τον Γ.Φωστηρόπουλο, τον Α.Δούμα, τον Γ.Χρυσοβερίδη και όποιον μίλαγε ελληνικά στο Π.Φάληρο…Η Β.Ανδρικοπούλου έκανε την μεγάλη υπερβαση και με ένα τεράστιο νούμερο ψηφοφόρων που την ακολουθούσε, μετακινήθηκε και έδωσε τη στήριξη της δεύτερης Κυριακής στον Χατζηδάκη. Αυτό έγινε αιτία να βγει ο Χατζηδάκης και να πολεμηθεί η ίδια μέχρι εσχάτων. Παρόλα αυτά τα κατάφερε και παρέμεινε σταθερά στη σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς απο όποια θέση κι αν αναλαβε εξελιξε ραγδαία την εκάστοτε υπηρεσία. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα , την θυμόμαστε να λέει τις ειδήσεις επί σειρά ετών, γεγονός που της έφερε άμεσση αναγνωρισιμότητα για την εκλογή της στο Π.Φάληρο. Απο την άλλη πλευρά η κοινωνία του Π.Φαλήρου δεν είναι βέβαιο πως θα αποδεχθεί εύκολα μια γυναικα ως υποψηφια Δήμαρχο. Μπορεί να έχει ξεπεραστεί η εντοπιότητα απο κάποιους αλλά απο κάποια άλλη μερίδα συνυπολογίζεται το γεγονός ότι δεν είναι γέννημα θρέμα Π.Φαληριώτισσα. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει πως μετά απο την δημαρχεία Χατζηδάκη οποιοσδηποτε άλλος άνδρας αναλάβει θα υπολλειπεται μακράν του ιδιου…
 
Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.- Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η νέα τάξη πραγμάτων μέσα στο κόμμα της ΝΔ , φέρνει μεγαλη αλλαγή στο πρόσωπο που θα πάρει τον δημαρχιακό θώκο εφόσων επιλέξει να φύγει ο κ.Χατζηδάκης. Η πολιτική ηγεσία της Ν.Δ. δεν θέλει φθαρμένα και καταναλωμένα άτομα, που έχουν εμπλακεί σε οικονομικές ατασθαλίες και φέρουν βαρίδια του παρελθόντος. Ο Κυριάκος Μητστάκης δεν θελει κουμπάρια άλλων παλαιοκομματικών πολιτικών του κομματος του, τριτοξάδελφα και λιγδες. Θέλει φρέσκο, νεαρό πρόσωπο που θα κάνει εμφάνιση κυριολεκτικά απο το πουθενα και θα αφήσει άφωνους τους δελφίνους, πιθανά και τον ίδιο τον Δημαρχο!
''Τουλουμάκος''

2 σχόλια:

  1. Η αλεπού 100, το αλεπουδάκι 101 , γίνεται..... ?? εμ, δεν γίνεται! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ. ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ." ΑΠΟ ΠΙΑ ΠΗΓΗ ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΩΜ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑς . ΥΠΕΡ επαγγελματιων κλπ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ κσι τοχω αποδειξει ,,ειμαι συγκυριος της απαλλοτριωθεισης και μη αποζημιωθεισης ΕΚΤΑΣΕΩς ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ εναντι ΛΑΜΠΡΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή