ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Gay Pride 2017 με Μερκουράκη υποψήφιο δήμαρχο Φαλήρου, Τσακαλώτο, Καρανίκα, Φίλη στην πρώτη γραμμή του πυρός..Η χώρα εκπέμπει SOS!


 
Ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισε στο Gay Pride 2017 καθώς έδωσαν το παρόν ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, ο Νίκος Καρανίκας, ο Ε.Τσακαλώτος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μόνο ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έλειπε αλλά αυτός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε gay περιοδικό. Αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει καμία πιθανότητα να επιβιώσει τα επόμενα χώρα στην παρακμή στην οποία βρίσκεται. Αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα η αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σημερινό Gay Pride ως παράδειγμα για την ανοιχτή και σύγχρονη Ελλάδα που οραματίζεται η Κυβέρνηση. 
«Όταν εμείς θα πάμε μπροστά θα έχουμε δίκαιη ανάπτυξη και θα μας πιστεύει ο κόσμος. Κανείς δεν πιστεύει ότι το λαϊκό κόμμα μπορεί να φέρει την ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο. Θα είναι ανάπτυξη με νέα εργαλεία και άλλους κοινωνικούς φορείς», είπε ο υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε επίσης πως δεν είναι όλα στην ζωή μνημόνιο αλλά «θέλουμε η ανάπτυξη να έχει δικαιώματα και σεβασμό για όλους τους πολίτες».

Κατά τη διάρκεια της πορείας στους δρόμους της Αθήνας σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών που συμμετείχαν με μήνυμα κατά των διακρίσεων. 
Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση που εκδηλώθηκε και με απωθήσεις ενώ στο πλευρό των αστυνομικών βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας και ο Πάνος Λάμπρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου