ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Παλαιό Φάληρο - Τρύφων Μπουγάς: Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα

"Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής" Τρύφων Μπουγάς, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου που πραγματοποιήθηκε στις 17-7-2017.

Την αφορμή για να το πει αυτό, πήρε μετά από ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη έξω από το Κοιμητήριο της περιοχής, όταν πριν λίγες μέρες ένας αλλοδαπός (σ.σ. Πακιστανό τον ανέφερε), ενεπλάκη σ' επεισόδιο με τον δημοτικό σύμβουλο και τέως αντιδήμαρχο της διοίκησης Ανδρέα Δούμα.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο κ. Μπουγάς, όπως είπε ο ίδιος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αλλοδαπός από την αστυνομία. Συνεχίζοντας την αναφορά του γύρω από αυτό το ζήτημα, είπε ότι, η κίνησή του αυτή, και απ' ότι φάνηκε αργότερα, ενόχλησε ορισμένες "συλλογικότητες" και διάφορες αποκαλούμενες "οργανώσεις", γιατί, τις επόμενες ημέρες, στους τοίχους του νεκροταφείου και των σχολικών κτιρίων της Κοψαχείλας, είχαν γράψει: "Χρυσαυγίτη Μπουγά, οι Πακιστανοί είναι αδέλφια μας".

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Μπουγάς, ζήτησε απ' όλους να διερωτηθούν, που βρίσκουν χρήματα όλες αυτές οι "οργανώσεις" και "συλλογικότητες", για να τυπώνουν φυλλάδια, αφίσες, πανό κ.ά. παρόμοια, με τα οποία βρίζουν ή απειλούν, όπως έκαναν και στη δική του περίπτωση.

Ξεκαθάρισε επίσης πως: "Όλοι αυτοί ούτε μας τρομοκρατούν ούτε τους φοβόμαστε. Εμείς, ως πολιτικός φορέας Χ.Α. θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Ας το γνωρίζουν καλά αυτό".

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το κόμμα της Χ.Α., δημιούργησε Γραμματεία Αυτοδιοίκησης και σ' ότι αφορά το νότιο τομέα, Γενικό Γραμματέα όρισε τον κ. Μπουγά.

http://www.vimaonline.gr/20/article/29255/palaio-faliro-trufon-bougas-tha-tous-taraxoume-sti-nomimotita-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου