ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Βαμπίρ νυχτερίδες έχουν αρχίσει να επιτίθενται στους ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ

 Βαμπίρ νυχτερίδες έχουν αρχίσει να επιτίθενται στους ανθρώπους
Η αύξηση των επιθέσεων που κάνουν στους ανθρώπους οι νυχτερίδες.
Ναι, ακούγεται ανατριχιαστικό, αλλά είναι αληθινό, αφού στην περιοχή οι νυχτερίδες έχουν δαγκώσει κατοίκους. Συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες συνεργατη-ρουφ. 
Οι επιθέσεις γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τις νυχτερίδες να αφήνουν πίσω τους κρεβάτια γεμάτα με αίμα και θύματα με μεγάλες πληγές, τα οποία κινδυνεύουν από έκθεση σε λύσσα. 
Αν και μέχρι σήμερα δε υπήρχε λόγος ανησυχίας για μετάδοση ασθενειών από τις νυχτερίδες, οι πρόσφατες επιθέσεις έχουν ανησυχήσει τους κατοίκους. 
Η αιτία για τις επιθέσεις δεν είναι άλλη από το ότι μετέτρεψε οδήμαρχος το αμαξοστάσιο του δήμου που βρίσκετε δίπλα στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου σε χωματερή.
Συγκεντρώνοντας όλα τα σκουπίδα όπως και τα επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα σε μεγάλα CONTAINERS .
Θα πρέπει να κλείσει αμέσως η χωματερή ,να γίνουν προσφυγές και να σταματήσουν όποια δήποτε εργασία για καινούργιο γκαράζ και... πλυντηρίου απορριμματοφόρων στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ.
 Απειλή καρκίνου..........

Οι χωματερές αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των πνευμόνων όσων ζουν σε απόσταση έως πέντε χιλιομέτρων από αυτές, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Φραντσέσκα Ματαλόνι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνές περιοδικό επιδημιολογίας "International Journal of Epidemiology", μελέτησαν στοιχεία για την υγεία περίπου 242.400 ανθρώπων που ζουν σε απόσταση έως πέντε χλμ. από εννέα χωματερές σκουπιδιών, οι οποίες λειτουργούν εδώ και αρκετές δεκαετίες στην περιοχή του Λάτσιο της κεντρικής Ιταλίας, που περιλαμβάνει και τη Ρώμη.
Οι επιστήμονες ανέλυσαν στοιχεία για τις εισαγωγές σε νοσοκομεία, τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα των περιοίκων. Ως δείκτης για τη ρύπανση χρησιμοποιήθηκαν οι μετρήσεις του αερίου υδροθείου (σουλφιδίου του υδρογόνου), που εκλύεται από τις χωματερές και είναι αντιπροσωπευτικό και των άλλων ρυπαντών.
Διαπιστώθηκαν αυξημένα περιστατικά αναπνευστικών παθήσεων και καρκίνου των πνευμόνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών, αλλά όχι καρδιαγγειακών. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι ο «αερομεταφερόμενος» κίνδυνος προέρχεται από την εισπνοή τοξινών, μικροοργανισμών, αερολυμάτων και άλλων πτητικών ουσιών από τις χωματερές.
Επιπλέον, οι τελευταίες μπορεί να επιβαρύνουν το έδαφος και το νερό της περιοχής.
Οι Ιταλοί επιστήμονες ανέφεραν ότι τα ευρήματά τους πρέπει να επιβεβαιωθούν από άλλες μελέτες, κυρίως ο αυξημένος κίνδυνος για καρκίνο των πνευμόνων, που είναι ένα σχετικά νέο εύρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου