ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Εύγε κε Δήμαρχε ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ :THE LOCAL LEADER OF THE YEAR



Ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης o δήμαρχός της πόλης μας του Παλαιού Φαλήρου, ο ναύαρχος, ο θαλασσοπόρος και συνοδοιπόρος από πάντα των υψηλών θέσεων της κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλιξης μέσα φυσικά και εκ του ασφαλούς από τον ατελείωτο οικονομικό κουβά του ελληνικού δημοσίου, σήμερα βρίσκεται να έχει ξαποστάσει στο δήμο του Παλαιού Φαλήρου ως ο επιτυχημένος των Δημάρχων, του δήμου εκείνου που πρόσφατα στόλισε τις ακτές του η γνωστή πετρελαιοκηλίδα του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ .
Και ποιες λοιπόν είναι και που είναι οι ευαισθησίες ενός δημάρχου που αγαπά τη θάλασσα , που γνωρίζει την αξία του θαλάσσιου πλούτου , που αναγνωρίζει την πολυτέλεια του ότι ο δήμος του καταλήγει στις ακτές της πολυσυζητημένης Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μετά τα Φαληρικά ξεφαντώματα του ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο δεν θα έπρεπε να έχει συγκληθεί κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου της ρύπανσης και της καταστροφής του παραθαλάσσιου φυσικού μας πλούτου.
Τελικά δεν χρειάζεται κανείς να διατελέσει ούτε ναύαρχος αλλά ούτε απλός ναυτικός για να αγαπήσει τη θάλασσα αλλά κυρίως τον τόπο και τους δημότες που του εμπιστεύονται τα μέγιστα μέσα από υπερήφανα αποτελέσματα εκλογικών αναμετρήσεων. Ο δήμαρχος της Βούλας προνόησε κινητοποιήθηκε προστάτευσε απέδειξε την αξιοσύνη του σε αυτή τη δύσκολη ώρα που θα κουραστούμε στο μέλλον να προσμετράμε ευθύνες και ερείπια μιας κατεστραμμένης παραλίας που ήταν το καμάρι και η μεγάλη χαρά της βόλτας των δημοτών του παλαιού Φαλήρου στην αγκαλιά της.
Ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης o δήμαρχός της πόλης μας του Παλαιού Φαλήρου, ο ναύαρχος, ο θαλασσοπόρος και συνοδοιπόρος από πάντα των υψηλών θέσεων της κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλιξης και από πάντα υπό την προστασία της οικογενείας Μητσοτάκη , το πώς βρέθηκε εκεί είναι μια άλλη ιστορία , ( που αμφιβάλουμε κατά πόσο πλέον είναι υπό τις ευλογίες της το ότι συνεχίζει να κάνει χρήση και κατάχρηση του ονόματός της ) , έκανε στη ζωή του πολλά σπουδαία. Το τελευταίο εξ αυτών θα είναι το Παράσημο της Μαύρης Ακτής του Παλαιού Φαλήρου.
Εύγε κε Δήμαρχε LOCAL LEADER OF THE YEAR κε Χατζηδάκη
 Κυριάκος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου