ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Παλαιό Φάληρο: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της επετείου του "ΟΧΙ". Παρών o βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" Γιώργος ΓερμενήςΦωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Πιτούλης.

Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης Σύρας τα στενά ..


Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Παλαιό Φάληρο η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την καθιερωμένη πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου, όπου το παρών έδωσε o Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ. Γιώργος Γερμενής συνοδευόμενος απο τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ελληνικής Αυγής κ. Σωτήρη Μεταξά και Τρύφων Μπουγά. Επίσης, παραβρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και του Ναυτικού και φυσικά πολυπληθής ήταν η παρουσία του Φαληρικού λαού. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η μαθητική παρέλαση, η οποία γι΄ ακόμη μία χρονιά ήταν άψογη χάρη στη συμβολή του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου. Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Φαληρικός λαός στον Βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ.Γ.Γερμενή .
Στις πρώτες θέσεις των επισήμων είδαμε τον απερχόμενο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη με τη σύζυγο του, τον αντιδήμαρχο Πόλης και υποψήφιο Δήμαρχο Θεοδωρος Κανελλος.Τους δημοτικους συμβούλος Κ. Ιωάννη Τριάντο ,
Κ.Γιώργιο ΒασιλείουΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 τους αντιδημάρχους Κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου,Κ. Μαρία Μιχαλοπύλου 
Φωτογραφία της Maria Michalopoulou.
Κ.Ανδρέα Δούμα, τον αντιδήμαρχο Κ. Αλέξανδρο Κορόμηλο ,τον αντιδήμαρχο Κ.Γιάννη Γουλιέλμο, τον αντιδήμαρχοΚ. Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κ.Κωνσταντίνο Τεντόμα,την Κ. Μαρία Ζάγκα, την Κ. Αγγελική Ξυνού . Ωστόσο, απόντες ήταν αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους του κ. Χατζηδάκη.
Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης παρών ήταν ο κ. Γιάννης Μπίτσικας, από τη ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι. Οι κ. Γιώργος Βασιλείου και Γιάννης Τριάντος από την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Μαζί για το Φάληρο» και ο κ. Δημήτρης Πιτούλης από την παράταξη «Εμείς για το Φάληρο». Επίσης, οι κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς από την Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο.
Τέλος, το παρών έδωσαν η πρόεδρος της Ενώσεως Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν» κ. Βούλα Σπυριδωνίδου καθώς και η πρόεδρος και αντιπρόεδρος των «Φίλων του Ερυθρού Σταυρού» Παλαιού Φαλήρου κ. Λίτσα Κολυβά. Σοφία Φράγκου ,κ Σπύρος την(Πρόεδρος) των Lions IV ΕΛΒΙΡΑ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ

Βάσω Κυριακάκη Κ.Λ.Π.


Φωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Πιτούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου