ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτες αποκαλύψεις! Ο Αλβάρο απατούσε την Αθηνά Ωνάση τα 8 από τα 11 χρόνια του γάμου τους


«Γαργαλιστικές» αποκαλύψεις για τον γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, που προκαλούν ποικίλα σχόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
....
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο πρώην σύμβουλος του πατέρα της Αθηνάς Ωνάση και προσωπικός φίλος της οικογένειας, Αλέξης Μανθεάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου» είχε εξωσυζυγική σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο, τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου τους!«Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η ‘γλυκιά και τρυφερή’ όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της “Χρυσής Κληρονόμου” και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο… στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου “A Doll Made of Steel” – (“Μια Κούκλα από Ατσάλι”)», ανέφερε ο κ. Μανθεάκης.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, «πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Doda. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία… Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες, με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Alvaro».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου