ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!


Υπάρχει μια περίεργη μυρωδιά έξω στην ατμόσφαιρα. Είναι ένα μείγμα μυρωδιών.
Από την μια μυρίζει «μπαρούτι». Ο κόσμος είναι αηδιασμένος με το πολιτικό σκηνικό. Στα κάγκελα, που λένε, με τους ψεύτες που κυβερνούν. Η ευγένεια εκλείπει και όλοι είναι έτοιμοι να δαγκώσουν στο λαιμό τον απέναντι.
Κάπως δια μαγείας όμως, αυτή η διάθεση εξαντλείται ή απενεργοποιείται, αν θέλετε μόλις ο κόσμος μπει στο σπίτι. Τον αγκαλιάζουν τότε τα αρνητικά ρεύματα από το βλακοκούτι στο σαλόνι και εκλύεται μια άλλη μυρωδιά, εκείνη της τελμάτωσης. Όπως τα σκυλιά μυρίζουν τον φόβο, έτσι και το κουτί της μυαλόπλυσης μυρίζεται την αγανάκτηση σας. Και σας περνάει ένα χέρι, σουρβάιβορ, ένα χέρι «μεσημεριανάδικο» ένα χέρι ειδήσεις και «συνέρχεστε.
Υπάρχει και μια τρίτη μυρωδιά που συμβάλλει στο μείγμα. Εκείνη της γκρίνιας των «επαναστατών». Είναι η μυρωδιά της βλακώδους υποκρισίας. Εκείνης της ψυχοπαθητικής κατάστασης του: «να μαζευτούμε να πάτε».
Ω παίζει πολύ αυτή η αρρώστια. Είναι εκείνοι οι λοβοτομημένοι από το σύστημα που νομίζουν ότι κρύβουν την ανεπάρκειά τους, αν γκρινιάζουν και κατηγορούν, όλους εκείνους που πράγματι κάνουν κάτι !!
Είναι να απορεί κανείς με την κοινωνία σήμερα. Αντιλαμβάνεται τις γάγγραινες που την σκοτώνουν, με την απάθεια και την απόσταση ενός τηλεθεατή που βλέπει ένα παιχνίδι ριάλιτι. Βλέπει στις ειδήσεις τα ίδια άτομα, να του λένε τα ίδια ψέματα, με την διάθεση ενός μπανιστιριτζή που φτιάχνεται βλέποντας άλλους. Δεν είναι άλλοι όμως…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !! Είμαστε εμείς οι ίδιοι, που βλέπουμε σιγά σιγά την ζωή μας να απαξιώνεται, την Φυλή μας να σβήνει και την Πατρίδα να εκπορνεύεται. Δεν είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα, είναι η ζωή μας.      Σε εμάς τους Χρυσαυγίτες, αυτή η όξινη μυρωδιά της κοινωνίας δεν περνά απαρατήρητη. Εισχωρεί στα ρουθούνια και μας τσιτώνει τις αισθήσεις. Ενεργοποιούνται αντανακλαστικά και θέλουμε να δράσουμε.
Ο δρόμος είναι χαραγμένος. Χρειάζεται να καθαρίσουμε την βρωμιά του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου αλλά και του πολιτικού συστήματος που το υπηρετεί, αποκαθιστώντας την ελληνικότητα των Ελλήνων και παίρνοντας την νεολαία από τα νύχια της Παγκοσμιοποίησης και των νταβατζήδων της, τους φιλελεύθερους και τους μαρξιστές.
Αν σε πρώτη φάση, το καταφέρουμε αυτό, ίσως μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση και να ανακόψουμε την κατηφορική πορεία στο γκρεμό ώστε να προχωρήσουμε αργότερα σε μιαν ανοδική πορεία.
Αλλά αυτά τα λίγα δεν αρκούν. Πρέπει να πληρωθούν προϋποθέσεις βαθύτερες και όροι απαράβατοι αν θέλουμε να έχουμε συνεπή επιτυχία στην ανοικοδόμηση της Πατρίδος.
Πρέπει να συνυπάρξουν δύο αντίθετες παράμετροι. Από την μια να γίνει βαθιά κατανοητή η Εθνική Ανάγκη από τους πολίτες, να αφυπνισθεί δηλαδή η δόλια ναρκωμένη, Εθνική συνείδηση. Και από την άλλη να υπάρξει μια απόλυτη μεταστροφή στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πολίτη.
Γιατί η συγκρότηση ενός ισχυρού εσωτερικού μετώπου με το κράτος να θυσιάζει τα συμφέροντα του Έθνους, δεν γίνεται.
Η Εθνική Ανάγκη, είναι πλατιά και βαθιά έννοια. Δεν περιορίζεται απλά στην υπεράσπιση του εθνικού χώρου. Περιλαμβάνει ισορροπίες που πρέπει να σταθμίζονται και να ραφινάρονται με προσοχή και ασταμάτητα.
Ανεξάρτητα με ότι προσπαθούν να μας πείσουν τα κνώδαλα που κυβερνούν –Ελλάδα και Ευρώπη – το κράτος δεν έχει υποχρέωση σε μια νεφελώδη ουμανιστική αποστολή. Το κράτος έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί το παρών αλλά κυρίως το μακροπρόθεσμο Εθνικό συμφέρον.





Κανένας ΟΗΕ, καμία Ε.Ε. κανένα «συμβούλιο ή κοινοβούλιο της Ευρώπης» δεν αξίζει περισσότερο από την Ελλάδα. Άλλο η συμμαχία κι άλλο η υποταγή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά και οι αδελφοί Ευρωπαϊκοί λαοί. Αν τα κράτη της Ε.Ε. θέλουν να αυτοκτονήσουν, η Ελλάδα δεν θέλει. Αντίθετα θέλει να ζήσει και να ευημερήσει και για άλλη μια φορά να τους δείξει έναν νέο δρόμο, όπως τόσες φορές στο παρελθόν.
Θα μου πείτε, τι λόγια μας λες τώρα, εδώ είμαστε στο παρά ένα για καταστροφή !! Όχι αδελφοί μου συνέλληνες. Όχι αδελφοί μου συναγωνιστές. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση που θέλει το μεγάλο παράσιτο να μας πείσει ότι είναι πραγματικότητα.
Οι Έλληνες δεν χάθηκαν όταν έμειναν πάνω από 400 χρόνια στο μουσουλμανικό σκοτάδι. Οι Έλληνες γονάτισαν ισχυρούς και αυτοκράτορες. Θα ηττηθούμε τώρα μπροστά σε μια χούφτα αριστεροθολωμένους, μπροστινούς τοκογλυφταρέων ;
Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να παλέψουμε. Ως που θα φτάσει αυτή η σύγκρουση είναι θέμα συγκυριών αλλά κυρίως είναι ζήτημα εσωτερικό μας. Πόσο είμαστε αποφασισμένοι για την Νίκη; Πόσο είμαστε αταλάντευτοι στα ιδανικά μας; Και κυρίως, πόσο συμπαγές και δυνατό είναι το εσωτερικό μας μέτωπο; Διότι οι μάχες κοσμοθεωριών σήμερα, γίνονται καταρχήν στο εσωτερικό των κρατών.
Η Χρυσή Αυγή εργάζεται για το χτίσιμο ενός ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Και εργάζεται με συνέπεια και ακάματη προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχουν πισωγυρίσματα και αστοχίες. Το πεδίο είναι ρευστό και αχαρτογράφητο. Οι εχθροί πολλοί και καλά εξοπλισμένοι.
Αλλά όπως είπα και παραπάνω, πόσο αποφασισμένοι είμαστε; Μπορούμε να ξεπεράσουμε την ατυχία; Μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον; Μπορούμε να δαγκώσουμε τα χείλη και να πνίξουμε τον προσωπικό μας πόνο; Να μην τον δει ο εχθρός; Μπορούμε να φορέσουμε την θέλησή μας σαν τον κόκκινο χιτώνα του Σπαρτιάτη, με τρόπο δηλαδή που να μην αφήνει να φαίνεται ότι κάπου ματώσαμε; Είμαστε αποφασισμένοι για την Νίκη τόσο πολύ ώστε να κρατήσουμε το περσικό πλοίο και με τα δόντια μας, αψηφώντας ότι θα μας κόψουν το κεφάλι, όπως ο ηρωικός Κυναίγηρος;
Οι αφορισμοί του είδους: η αριστερά (ή η δεξιά) φταίει για όλα, αλλά και κάθε είδους γενίκευση, δεν είναι χρήσιμοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε αμβλυμένα επιχειρήματα. Είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση η αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε και συνεπώς τα εργαλεία μας πρέπει να είναι αντάξια.
Πρέπει να μελετάμε και τα πολιτικά και τα ιδεολογικά ζητήματα, ώστε να είμαστε καίριοι και κοφτεροί σαν νυστέρι. Ο χρόνος πλέον είναι εναντίον μας. Πρέπει κάθε ενέργειά μας να φέρνει αποτέλεσμα.
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η εκκαθάριση του παλαιού κατεστημένου της πολιτικής και του κομμουνιστικού μηχανισμού είναι η απαραίτητες προϋποθέσεις για την επερχόμενη Ελληνική Αναγέννηση. Αυτό που λέει συμπυκνωμένα το σύνθημά μας: «Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος».
Αλλά και το όραμά μας είναι διαυγέστατο. Το έχει περιγράψει τέλεια ο Ελύτης: «Θα 'θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ' έναν αιώνα όπου και τα πουλιά να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια»






Η λέξη ύπνος εδώ μην σας μπερδεύει. Είναι ο καθαρτήριος ύπνος του Αγωνιστή. Εκείνου που για να ζωντανέψει την Εθνική Ιδέα έχει προσφέρει και το μεδούλι του μυαλού και των οστών του υπακούοντας στα λόγια ενός άλλου μεγάλου στοχαστή, του Καζαντζάκη: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου