ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 22 Απριλίου 2018


Μετά την οργανωμένη επίθεση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας από «δημοσιογραφικό» συγκρότημα συμφερόντων του κουμπάρου του Κυριάκου Μητσοτάκη,το οποίο επιχείρησε να εμφανίσει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, αλλά και της Βουλής, ως ένα γραφικό συνταξιούχο που απλά καταλαμβάνει μία θέση στο κοινοβούλιο και είναι έτοιμος να την παραχωρήσει στο «νέο αίμα» που έχει ανάγκη η ΝΔ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα Piperata.gr, μεταξύ άλλων σχετικών αποκαλύψεων, που σας έκαναν, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε με βαρύ ύφος και αποφασιστικότητα σε στενό του συνεργάτη: «Ντόρα… εγώ δεν πρόκειται να γίνω»!


…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τι εννοούσε με την ατάκα αυτή; Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα χρόνια αυτά της έντονης ενασχόλησης του στη δημόσια ζωή της χώρας, παρείχε παρόμοιες «υπηρεσίες ιδιαίτερης προστασίας» και σε άλλον πολιτικό αρχηγό, όπως κάνει τώρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί να είχε περάσει στα χαμηλά… και να μην είχε ασχοληθεί κάποιος αρμόδιος εισαγγελέας, εν τούτοις, είχε αποκαλυφθεί ότι, προκειμένου να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά -όταν ακόμη τα ‘χε μαζί του καλά-, είχε ασκήσει αθέμιτες πιέσεις στην Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και στον Γιώργο Καρατζαφέρη, για να επιστρέψουν στη ΝΔ. Συγκεκριμένα, αν θυμάστε, με αφορμή την υπόθεση των στημένων αγώνων (Κοριόπολις 1), είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας διάφορες συνομιλίες, στις οποίες ο εφοπλιστής Μαρινάκης, μεταξύ άλλων, φερόταν να παρεμβαίνει στην πολιτική και δημοσιογραφική ζωή της χώρας και μάλιστα να την κατευθύνει με εξαιρετικά ανεκδιήγητο τρόπο, για να μην το χαρακτηρίσει κανείς κάπως αλλιώς όλο αυτό…
Μεταξύ αυτών των θρασύτατων και διαπλεκόμενων παρεμβάσεων κατατάσσεται κι αυτή όπου είχε ζητήσει από τον Νίκο Χατζηνικολάου για να γράψει άρθρο για την Ντόρα ότι πρέπει να συμμορφωθεί και να αποδεχθεί να επιστρέψει στη ΝΔ του Σαμαρά. Κάτι που όλως τυχαίως στη συνέχεια έγινε!
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υπαινισσόμενος αυτό το απίστευτο ντοκουμέντο, θέλησε ο συνεργάτης του να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ίδιος ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε συμβιβάζεται!

Και επιπλέον, του αποκάλυψε και την αλήθεια, περί της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΝΔ και τι ακριβώς του είπε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί αυτή την εκβιαστική «δημοσιογραφική επίθεση προπαγάνδας»…
1. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι είναι στρατιώτης της παράταξης, έτσι όπως αυτή προσδιορίζεται από τις ιδρυτικές της αρχές και αξίες και χωρίς καμία μετάλλαξη. Του τόνισε όμως και πρώτα απ’ όλα πως είναι στρατιώτης της Πατρίδας και τη βάζει πάνω από κόμματα (όταν αυτά δεν την υπηρετούν).
2. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως οι αποφάσεις για τη στρατηγική και τα πρόσωπα βαρύνουν τον τελευταίο και πως οι ακραίες φωνές και η συνεχής εναλλαγή θέσεων, θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος του κόμματος.
3. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως η κοινωνία δεν ανέχεται ψεγάδια και πως όσοι βαρύνονται με δικαστικές υποθέσεις, θα πρέπει έστω και προσωρινά να απομακρύνονται.
4. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα και το τελικό αφήγημα για την κοινωνία να έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.
5. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα πρέπει να προσέξει τα εθνικά θέματα γιατί οι περιστάσεις απαιτούν ομόνοια και όχι διχασμό. Του υπενθύμισε την πάγια θέση της κεντροδεξιάς παράταξης, πρώτα η πατρίδα και μετά το κομματικό όφελος.
6. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν δέχθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δραστηριοποίησής του επί του προεκλογικού αγώνα ή επί θεμάτων στρατηγικής, όπως ψευδώς διαρρέεται.
7. Κανένας συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν μίλησε με κανένα δημοσιογράφο – όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα – για να του δηλώσει ότι παραιτείται ή εξαφανίζεται, ο πρώην Πρόεδρος, προς χάρη της δήθεν ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου