ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Η Εφημερίδαη ''The F T imes'' με την βοήθεια της αστρολόγου ΛΕΟΥΣΗ αποκαλυπτει !Ποιος είναι επιτέλους ο άτακτος αντιδήμαρχος στο Π. Φάληρο που εξαιτίας του έχουν αναστατωθεί όλες οι σύζυγοι αντιδημάρχων…


ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ και ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ έχει προκαλέσει στις οικογένεις των αντιδημάρχων στο Π.Φάληρο, το δημοσίευμα στο faliropress για το ρομαντικό τετ α τετ του παντρεμένου αντιδημάρχου και της όμορφης νηπιαγωγού στη Πάρο!
Μετά από το παράπάνω δημοσιευμα οι γυναίκες και σύζυγοι των αντιδημάρχων του Π.Φαλήρου, με το δίκιο τους, αναστατώθηκανκαι άρχισαν να ψάχνονται μήπως ήταν ο δικός τους άντρας αυτός ο οποίος πιάστηκε στα πράσα με την όμορφη νηπιαγωγό…


Για να μπορέσουμε λοιπόν να γαληνεύσουμε τα πνεύματα στα αναστατωμένα ζευγάρια του Π. Φαλήρου, κάναμε τη παρακάτω έρευνα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι, αφού αποτελείται από γκοσιπ και προσωπικές απόψεις..
Δυστυχώς πρώτος ύποπτος απ’ όλους, λόγω ατυχούς συνειρμού, ο κ. Μαυρακάκης, Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών, παρόλο στην ουσία που δεν ειναι αντιδημαρχος όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, αλλά η σύζυγος του λογικά τον υποπτέυθηκε λόγω ‘πάρε δώσε’ του με νηπιαγωγούς του Π.Φαλήρου…

ΑΔΙΚΩΣ κυρία Μαυρακάκη τον υποπτεύεστε όμως … ο σύζυγος σας, από πληροφορίες, ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ και κάθε άλλο παρά γυναικάς μπορεί να χαρακτηριστεί, πιστεύουμε..

Στη συνέχεια, ο κ.Πανταζής ήταν ο επόμενος ύποπτος λόγω του ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σεΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ αντιδημαρχο, οπότε η σύζυγος του, όντας ένας από τους 3 παντρεμένους αντιδημάρχουςτη δεδομένη στιγη στο Π. Φάληρο (Πανταζής, Ασημακόπουλος, Φωστηρόπουλος) θορυβήθηκε και δυστυχώς και ο κύριος Πανταζής ‘τα άκουσε’ και αυτός ΑΔΙΚΩΣ….
Ο κ.Ασημακόπουλος, όπως μάθαμε δεν είχε καμία αναστάτωση στην οικογένεια του, γιατί ούτως η άλλως είναι γνωστός για το χαμηλών τόνων προφίλ του, οπότε είναι υπεράνω υποψίας…Δια της ατόπου απαγωγής λοιπόν, βγάζοντας έξω τον αντιδήμαρχο κ.Κανέλλο ο οποίος είναι χήρος και την αντιδήμαρχο κ. Ανδρικοπούλου, οι οποίοι συμπληρώνουν την 5αδα των αντιδημάρχων Π.Φαλήρου..
ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου