ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΛΗΡΟΥ για το Περιβάλλον - Ανακύκλωση !


Η "ΡΑΚ" - (ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ) ...ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ : " ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ, ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΝ, ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑΑΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΚΥΡΗΣΟΥΝ" .... ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΛΕ!!!!
ΗΡΘΕ λοιπόν η παραταξουλα της αριστερίζουσας παρεούλας να κάνει εκδηλωσουλα για να μας πει πως: " Η Προστασία του Περιβάλλοντος ειναι κατ'εξοχην πολιτικό ζήτημα και Δείκτης Δημοκρατίας "!!!
Απαντούμε: Τολμούν και μιλούν για την προστασία του Περιβάλλοντος όταν η κυβέρνηση τους έχει κανει το "απόλυτο ΜΗΔΕΝ" για την προστασία των ΔΑΣΩΝ μέσα σε μια ήδη εξαιρετικά θερμή άνοιξη που διανύσαμε και πλέον είμαστε για τα καλά στο καλοκαίρι!!! ΜΗΔΕΝ εξοπλισμός προστασίας των ταλαιπωρημένων Πυροσβεστών που τραβιούνται μέσα σε άθλιες συνθήκες διασωσεων , πυρκαγιών και έκτακτων αναγκών!!!!! ΜΗΔΕΝ αποκατάσταση των εξαιρετικών μνημείων αυτής της δόλιας από πυρκαγιές, όταν οι Τουρίστες είναι η μοναδική ίσως πηγή εσόδων καθαρού χρήματος!! ΜΗΔΕΝ αποκατάσταση του Κρονειου Λόφου απο την καταστροφική πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία!! Έτσι ακριβως, με αυτό τον παρεμβατικό κι αποτελεσματικό τρόπο η Αριστερά με περιβαλλοντικές ανησυχίες ενισχύει το Περιβάλλον!!!!!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ δε την "εύστοχη" τοποθέτηση του στην εκδήλωση αυτή στις 22 Μαΐου ο Γιαννης Μπιτσικας ως εξης: "Η μεγάλη και γρήγορη αύξηση του πληθυσμού της γης οδήγησε το οικοσύστημα σε αδυναμία να αφομοιώσει τα ανθρώπινα απόβλητα.........." Συνεχίζει με πλήξη και διδακτική πρόθεση: " Ως Περιβάλλον ορίζεται το σύνολο των φυσικών και ανθρωπογενών παραγόντων...." ΠΩΠΩΩΩ μπέρδεμα ο κακομοίρης !!! Ενιωσε πως έκανε τον καθηγητή σε αμφιθέατρο Πανεπιστημίου και εξηγαγε μια παρουσίαση βγαλμένη μέσα απο βιβλιογραφικό-εγκυκλοπαιδικό υλικό (μάλλον απο την εγκυκλοπαίδεια ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ ήταν) , καθως πολυυυυ ΠΑΡΟΧΥΛΑ αγαπητοί αναγνώστες!! ΕΤΣΙ Συριζακια , με διαλεξεις που ουδεμία επαφή έχουν με την σκληρή πραγματικότητα , του τύπου "να είχαμε να λέγαμε αγγούρια να παντρεύαμε"-παρεπιπτόντως εσεις απο αγγούρια γνωρίζετε πολύ καλά... ΔΕΝ κερδίζονται πόλεμοι, αντιθέτως πέφτουν Θερμοπυλες!!!! ΔΙΑΠΥΣΤΩΝΕΙ το αξιοθρήνητο πάνελ των ΡΑΚ πως "Ανακυκλώνουμε λιγότερα Απορρίμματα και παράγουμε περισσότερα!! " ΤΡΑΒΑΝΕ το αφτι λοιπον σε εσας τους δημότες μας , αγαπητοί αναγνωστες μας λέγοντας σας πως "Ειναι απαραίτητη η συνεργασία σας και πως θα πρέπει να τοποθετήσετε κάδους ανακύκλωσης 4 χωρων μέσα στα σπίτια σας!!!!!" ΑΚΟΥΣΑΤΕ αγαπητοί Παλαιοφαληριωτες;;;; ΕΠΕΙΔΗ εξάλλου όλοι σας ζείτε σε βίλες και σε σπίτια άνω των 150 τ.μ. Φτιάξτε και ένα μικρό σπιτάκι στα τετραγωνικά που έχετε ανεκμετάλλευτα για να βάλετε τους 4 κάδους!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!! Δεν υπάρχει η υποκρισία και το ψεύδος αυτών των ατομων!! Ο κόσμος μένει άστεγος, χάνει τα σπίτια του, μένει σε τρώγλες για να μην μείνει στο δρόμο και οι εκπρόσωποι της ΡΑΚ με μηδέν επίγνωση της πραγματικότητας....ΤΟΛΜΟΥΝ να λένε αυτές τις βλακείες κάνοντας διαλέξεις για να "ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΟΥΝ και να ΔΙΑΚΥΡΗΞΟΥΝ", οπως φρόντισαν να πουν 100 φορές στο κοινό της εκδήλωσης τους" !!!!!!! ΑΝΤΙ να κοιτάξουν οι άχρηστοι να βοηθήσουν τους ανήμπορους δημότες κάνουν διαγγέλματα!
ΑΝΤΙ να αφήσεις την αίγλη και την ασφάλεια του ιατρείου σου κ. Μπίτσικα και να συνεισφέρεις στους ανήμπορους ψηφοφόρους σου και δημότες ως διπλοθεσίτης που είσαι... ΑΝΤΙ εσύ ανύπαρκτε Κ.Μερκουρακη να προσλαμβάνεσαι από το ένα υπουργικό γραφείο στο άλλο ως παρατρεχάμενο καρφάκι μεταξύ Υπουργών και Υφυπουργών της Αριστερής Κυβέρνησης βουτηγμένος στο βάζο με το ΜΕΛΙ σταματά να κοροϊδεύεις τον φτωχό κοσμάκη που σε ψήφισε ερχόμενος απο το πουθενά.... Η Περιβαλλοντική Συνείδηση σας μάρανε και οι εκδηλώσεις....Όπως εξάλλου είπατε στο κοινό σας:" Δείκτης Δημοκρατίας η προστασία του Περιβάλλοντος" !! ΚΑΙ επειδη στο ..."ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ" της ΡΑΚ ειπαν πως "Σκοπιμοτητες καθυστερούν την αποτελεσματική διαχείρηση των αποβλήτων ", ας συσπειρωθούμε όλοι μαζι βρε παιδιά ώστε αυτά τα συγκεκριμένα απόβλητα να πάνε ΧΥΤΑ μια και καλή!Αντιλαμβάνεστε τώρα, πως αυτό που σας λένε ειναι "το ΠΩΣ και ΠΟΥ θα ανακύκλωσετε τις σερβιέτες σας ειναι δείκτης Δημοκρατίας"!!!! ΑΣ πούμε και για τους ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΕΣ που πρότειναν να μπουν στα ΜΠΑΚΟΝΙΑ των σπιτιών, στους ΚΗΠΟΥΣ, στους ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ των πολυκατοικιών και σε όσους δημότες το κάνουν θα δίδεται Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ!!!! Σε αυτή λοιπόν τη κατεύθυνση βάλτε ένα κομποστοποίηση και στη τουαλέτα σας!!! Κομποστοποίηστε ότι...παράγετε στο W.C. σας και πάρτε την ανταποδοτική κάρτα!!!!ΜΗΝ παραλείψετε κατα την παραλαβή της καρτας σας να αποδώσετε στους εμπνευστές της ΡΑΚ το παράσημο της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ!! Αγαπητοί Παλαιοφαληριωτες μετά απο αυτες τις θέσεις των εκπροσώπων της "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ" είμαστε βέβαιοι πως καταλάβατε περί το ως ΤΣΙΡΚΟΥ πρόκειται! Αναμένουμε την δεύτερη εκδήλωση σας με χαρά!!!! Τέτοιο υλικό δεν περιμέναμε ούτε στο ποιο τρελό μας όνειρο!!


ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;
Χαράτσι +ΕΝΤΕΚΑ% στους λογαριασμούς ΔΕΗ από τη Δούρου στους δημότες όλης της Αττικής!
Προκλητικό χαράτσι Δούρου στη διαχείριση των απορριμμάτων
Καπέλο 11,4 % στο κόστος ευρώ ανά τόνο εισερχόμενου απορρίμματος για το 2018,
Πήγε περίπατο η υπόσχεση για ανακύκλωση, 1,73 εκ. τόνοι σκουπιδιών θάφτηκαν το 2017, ίδια σχεδόν ποσότητα με το 2016
Από εκεί που μιλούσε για αύξηση της ανακύκλωσης, αυξάνει τις εισφορές από τα 44 στα 49 € ανά τόνο
Οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ετήσια εισφορά 85 εκ. € για να χρηματοδοτήσουν το απόλυτο τίποτα
Στην προκλητική και ανεξήγητη απόφαση να αυξήσει κατά 11,4 % σε σχέση με πέρσι την εισφορά που πληρώνουν οι πολίτες μέσω των δήμων για την επεξεργασία και τελική διάθεση των αποβλήτων στην Αττική προχώρησε με εισήγηση της διοίκησης της Ρένας Δούρου, ο αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση των αποβλήτων (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.).
Μετά τη χθεσινή κατά πλειοψηφία απόφαση που λήφθηκε στην οριακή από πλευράς απαρτίας συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα (αφού οι περισσότεροι εκπρόσωποι των δήμων απουσίαζαν και στο τέλος ζήτημα εάν είχαν μείνει πάνω από 10 μέλη του Δ.Σ. σε σύνολο 60), η εισφορά για το 2018 θα ανέλθει στα 49 € ανά τόνο εισερχόμενου απορρίμματος έναντι 44 € που ήταν για το 2017.
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!
ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου