ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Δημήτρης Κακiτσης:Ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Παλαιοφαληριώτης, πραγματικά γέννημα θρέμα Παλαιού Φαλήρου!!



ΜΑΓΟΣ στις κατασκευες/δημιουργίες έργων τέχνης με κρυστάλλινα/γυάλινα υλικά!!
Ο Δημήτρης Κακίτσης ειναι αυτό που σήμερα ονομάζουμε τοπολατρης!
Ζει,εργάζεται, δραστηριοποιείται, προβληματίζεται, επαναστατεί γιατί ειναι ανήσυχο πνεύμα στο Π.Φαληρο!
Ο Δημητρης Κακιτσης , μια προσωπικότητα που δεν μασάει τα λόγια του , αποφοίτησε φυσικά απο το 1ο λύκειο Π.Φαληρου!
Το ιστορικα αναμφίβολα σχολείο που αποφοιτησαν κατα περιοδους μεγάλες προσωπικότητες απο το χώρο των γραμμάτων και των τεχνών. Μην κοιτάτε τα σημερινά χαλια αυτού του σχολείου.
Όπου καμμία δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει να συμμαζέψει τον ξεπεσμό του... Καποτε το 1ο λύκειο Επι της οδού Ναιαδων ήταν διαβατήριο για να συνεχισει κανεις πολύ καλες σπουδες στη ζωή του.
Την εποχή που αποφοίτησε ο Δημητρης Κακιτσης το 1ο Π.Φαληρου ήταν στα καλύτερα του!
Απίθανος συνομιλητής ο Δημητρης, ειναι σκέτη απόλαυση να αφηγείται ιστορίες απο εκείνη τη περίοδο. Γνωρίζει τα πάντα για τη πόλη του, ειναι κυριολεκτικά το αρχείο του Π.Φαληρου.
Παντρεμένος με την Μπαξεα Κακιτση αποτελούν ένα σουπερ μοντέρνο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο με εξαιρετικες σπουδές!
Ο Δημητρης Κακιτσης έχοντας πολλες γνώσεις σχετικά με τη τέχνη, καταδίκασε το εξάμβλωμα που τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης του Π.Φαληρου πέρυσι τα Χριστουγιεννα και καταδικάστηκε απο το σύνολο των Παλαιοφαληριωτων.
Ο ιδιος έμπειρος επαγγελματίας που χειρίζεται το γυαλί, υο κρύσταλλο, το τζαμι, το καθρέφτη κατασκευάζει ασύλληπτες δημιουργίες! Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά τπυ, ειναι κυριολεκτικά ασυναγώνιστες σε αυτό! Οποια δεν έχει επισκεφτεί το κατάστημα του για βα διακοσμήσει την οικεία του με ιδιαίτερο τρόπο, πραγματικά χάνει!!
Είμαστε Περήφανοι που έχουμε έναν τέτοιο σπουδαίο δημότη στο Π. Φαληρο!
Η Συντακτική Ομάδα του FaliroPressNews




Καραόλη και Δημητρίου στο Έδεμ το 1957. Παραμονή Αγίου Δημήτριου με έστρωσαν στην καρέκλα του κυρ. Γιάννη του κουρέα, για να είμαι έτοιμος και κούκλος για την αυριανή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου