ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

:ΜΠΟΥΓΑΣ Ανθεί η εγκληματικότητα στα Νότια Προάστια .


Τα τελευταία χρόνια στις γειτονιές των νοτίων προαστίων , Καλλιθέα,Ταύρο, Μοσχάτο,Ν.Σμύρνη,Παλαιό Φάληρο,Άλιμο αλλά και γενικότερα , η φράση ΄΄ κάποτε κοιμόμασταν με ξεκλείδωτες πόρτες ΄΄ έχει περάσει και αυτή, ανεπιστρεπτί. Πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε με κλειδαμπαρωμένες πόρτες.
Ξενόφερτες συμμορίες σπάνε το ΄΄ιερό΄΄ άσυλο του σπιτιού, απειλούν, βασανίζουν, βιάζουν και σκοτώνουν κόσμο για λίγα ευρώ! οι λαθρομετανάστες έχουν την προστασία των σημερινών ‘’αντιφασιστών που είναι οι φασίστες του μέλλοντος’’ Υποστηριζόμενοι και χρηματοδοτούμενοι από ξένους λακέδες του καπιταλισμού , βρωμίζουν τις γειτονιές μας με χιλιάδες αφίσες .Οι αφίσες αυτές είναι υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και ανανεώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι πως το περιεχόμενο των αφισών είναι άκρως ανθελληνικό, απεικονίζουν τον διαμελισμό της Ελλάδας καθώς και την προώθηση της «διαπολιτισμικότητας» και της «πολυπολιτισμικότητας» με την αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, φυσικά κάτω από το τραπέζι ρέει άφθονο χρήμα. Η χρηματοδότηση αυτή δεν καλύπτει μόνο την ανθελληνική τους προπαγάνδα αλλά και την οικονομική αποκατάσταση των ηγετικών στελεχών οι οποίοι είναι και οι μόνοι που γνωρίζουν ανοιχτά και με σαφή τρόπο τον πραγματικό σκοπό των «συλλογικοτήτων» τους. Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω. Από την άλλη βρίσκονται τα απλά μέλη των οργανώσεων,ANTIFA,ORMA, ΚΕΕΡΦΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή αλλιώς οι εξαπατηθέντες. Πρόκειται για ανασφαλείς συμπολίτες μας, με ανθρωπιστικές ευαισθησίες οι οποίοι πέφτουν θύματα και καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδας.
Πείθονται να πολεμούν τη χώρα τους για να πλουτίζουν οι ιδεολογικοί τους ινστρούχτορες. Άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποιούν ότι ο «ανθρωπισμός» δεν γίνεται με το να κάνεις διακρίσεις κατά των Ελλήνων.Σπόνσορας ο γνωστός μεγαλομεγιστάνας Ουγγροεβραίος, Τζωρτζ Σορός, ο οποίος πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι είχε διαθέσει περί τα 11 δις δολάρια για την προώθηση μουσουλμάνων λαθρό από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Όπως φαίνεται ο κύριος αυτός έχει βρει πολύ πρόσφορο έδαφος για να προωθήσει τις νεοταξικες του φιλοδοξίες και την παγκόσμια Νέα Τάξη.
Η στοχευμένη μαζική λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα, μια λαθρομετανάστευση που καλύπτεται με τον ψευτομανδύα της προσφυγικής κρίσης, οδηγεί αναπόφευκτα σε ήδη παρατηρήσιμες κοινωνικές συνέπειες οι οποίες πολύ σύντομα θα καταλήξουν στο χάος και στην αποσύνθεση. Είναι απολύτως προβλέψιμο ότι οι ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες επιπέδου λίθινης εποχής συν τω χρόνω θα γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικοί και εγκληματικοί, με αποτέλεσμα την ραγδαία και εκτός ορίων αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία θα αποφορτίσει βίαιες συγκρούσεις και εσωτερικές αναταραχές εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα.

Η κατάσταση οδηγείται ολοταχώς σε έναν καταστρεπτικό εσωτερικό πόλεμο όπου Έλληνες θα συγκρούονται με Έλληνες, λαθρομετανάστες με Έλληνες και λαθρομετανάστες με λαθρομετανάστες

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα γνήσιο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα με ΑΡΧΗΓΟ αρχές θέσεις και πρόγραμμα.

Μαζί με τους απλούς ανθρώπους ,του μόχθου και της δουλειάς συνταξιούχους ,εργάτες, αγρότες, εργαζόμενους , μικρομεσαίους , μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές , παλεύοντας για λύση στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει διαχρονικά η πολιτική των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης .Είμαστε ένα μαζί τους, ζούμε την αγωνία τους, μπαίνουμε στη σκέψη τους, τους δίνουμε δύναμη και προοπτική. Προχωράμε ώστε η καρδιά τους να φτάσει να χτυπά τον ίδιο χτύπο με το δικό τους σύμβολο:
‘’Το Μαίανδρο σύμβολο Νίκης .’’
Με την Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας θα είναι καλύτερες.
Χωρίς ναρκωτικά, λαθρομετανάστες, κλοπές και άλλα “καλούδια”
Δουλειά μας και στόχος μας στις Εθνικές- Περιφερειακές -Δημοτικές εκλογές είναι η Νίκη και μόνον αυτή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πανέτοιμη για να προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος !

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου